Sonundabide onu deneyeyim hocam 2 gündür uğraşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hay Allah razı olsun hepinizden sonunda oldu teşekkür ederim
persist'i nasıl sileceğiz ben silemedim fastboot ile twrp ile nasıl silebirlizAynısı benim başıma da gelmişti. Forumda anlatılan Çözüm yolları hep eksik. Hepsini demedim olmadı. Kendim bulmuştum çözümü.
Mesela herkes persist yükle demiş. yanlış. önce persist i sileceksin sonra yükleyeceksin. Twrp 3.2.3.0 v2 ile oluyor o da.
persist'i nasıl sileceğiz ben silemedim fastboot ile twrp ile nasıl silebirliz
Aralık 2018persist'i nasıl sileceğiz ben silemedim fastboot ile twrp ile nasıl silebirliz
kardeşim allah senden razı olsun sayende sorunumu hallettimAralık 2018
Sorunu çözdüm. Öncelikle mi flash ile 10.1 fastboot romu full temizlik ile yükledim. Kurulumu yapıp USB hata ayıklamayi açtım. Sonra fastboot a alıp Twrp3.2.3.0 ı yükledim. Bu sürüm olmalı mutlaka. Twrp yi açıp temizle gelişmiş temizlik bölümünden persist dosyasını sildim. Sonra miui 10.1 içindeki persist dosyasını telefona kopyaladım ve yükle, imaj yükle, persist bölümünü seçip yükledim. Ardından lazyflasher dosyasını yükleyip dalvik chace temizliği yapıp telefonu açtım ve düzeldi. Forumda ki Adb yöntemi ile persist yükleme konusunda belirtilen işlemler işe yaramadı.
kardeşim allah razı olsun sayende sorunumu hallettimAralık 2018
Sorunu çözdüm. Öncelikle mi flash ile 10.1 fastboot romu full temizlik ile yükledim. Kurulumu yapıp USB hata ayıklamayi açtım. Sonra fastboot a alıp Twrp3.2.3.0 ı yükledim. Bu sürüm olmalı mutlaka. Twrp yi açıp temizle gelişmiş temizlik bölümünden persist dosyasını sildim. Sonra miui 10.1 içindeki persist dosyasını telefona kopyaladım ve yükle, imaj yükle, persist bölümünü seçip yükledim. Ardından lazyflasher dosyasını yükleyip dalvik chace temizliği yapıp telefonu açtım ve düzeldi. Forumda ki Adb yöntemi ile persist yükleme konusunda belirtilen işlemler işe yaramadı.
Güle güle kullan arkadaşım. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Bir faydamız olduysa ne mutlu bizekardeşim allah senden razı olsun sayende sorunumu hallettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim allah razı olsun sayende sorunumu hallettim
Tam olarak nasıl yapılıyor ya bende yapmam lazımforum twrp 3230 v2 var onu fastboottan yukle note4x icin olani sonra twrp den imaj yukle persist i sec hedef persist i sec tmm dir brn dun yaptim oldu