Arkadaşlar LOS 15.1 den miui dönmek istedim. Wipe ları yaptıktan sonra full data sildim ve tlf yeniden başatıp twrp ye girdim. ve
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buradan indirdiğim developer romu twrpden flasladım ardından şu lazzy zımbırtısını flaşladım ama tlf mi logosunda kalıyor. Neden yüklenmedi sizce?
[doublepost=1527803460,1527801340][/doublepost]Çözüm bu şekilde. Sırası ile yapılınca lazz flasher yüklemeye gerek kalmıyor. Mi 6 da TWRP den rom kurduktan sonra cihaz mi ekranında kalabiliyor.Ve ne kadar beklesek de cihaz açılmıyor. Çözümü aslında basit fakat biraz uğraştırıcı önce Wipe(Temizle) Butonuna basacağız ve sağ alttaki format data ya basacağız , işlem tamamlandı dedikten sonra tekrar twrp ana menüsüne dönüp tekrar Wipe(Temizle) butonuna basıyoruz bu defa soldaki advanced wipe ye basıp 4 wipe yapıyoruz (
DalvikCache, Cache, System ve
Data kutucuklarını işaretleyin.) sonrasında TWRP yi yeniden başlatıp cihazı pc ye bağlıyorsunuz ve kullandığınız TWRP mpt destekli olduğu için cihaz hafızası otomatikmen gözüküyor sonrasında yüklemek istediğiniz romu cihaz hafızasına pc den atın ve Twrp den İnstall(Yükle) butonuna basın rom dosyasını seçip flashlayın son olarak işlem tamamlandı dedikten sonra wipe cache/dalvik butonuna basıp systemi yeniden başlatın 3 dk içerisinde yeni rom ile cihazınız açılacak. Diğer bir ihtimal Lazyflasher ı TWRP den yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. (bazı cihazlarda çalışmaz)
NOT: Bu sorun genelde Custom romdan resmi roma, resmi romdan custom roma geçerken karşılaşılan bir hatadır örneğin global romdan miui pro rom a geçmek istediğinizde bu sorun ile karşılaşırsınız aksi taktirde sadece 4 wipe yapılarak rom kurulup kullanılabilir