Yardım *Çözüldü* Şarj olmuyor gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Merhabalar..Telefonum(mi5s beta) Son Miui Güncellemesi ile bir saçmalamaya başlamıstı.telefon sarjı bittiği için kapandı ve sarja takıyorum sarj oluyor gözüküyor ama %2den fazla gözükmüyor telefon açılıyor fakat 10 15 saniye sonra kapanıyor.donanım bilgisinden pil bilgisine tıkladığımda telefon sarj olmuyor diyor?

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klasik bir cevap olacak ama başka şarj adaptörü ve kablo ile denediniz mi?
valla denemedim(şimdi deniyeceiğim) ama pek faydasını olucağını zannetmiyorum çünkü yazılımsal olarak olmuyor gözüküyor :(
[doublepost=1512067053,1512066705][/doublepost]halletim zor bir şekilde konuyu silebilirsiniz Skorpi cantara

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Forumlarda özellikle de çözülen sorunların olduğu konuların silinmesi değil SİLİNMEMESİ gerekir ki aynı sorunu yaşayan insanlar konuyu okuduklarında önerilen çözümü uygulayıp sonuç alsınlar. Tabi sorunu çözen kişinin de sorunu nasıl çözdüğünü anlatması gerekir.
Ama tabi bizler çok bencil olduğumuz, sorunumuz neyse forumlara girip alıp çıktığımız, hatta okumaya bile üşenip daha önce sorulmuşmu sorulmamışmı diye bakmadan anında konu açıp 10dk içinde cevap gelmezse "ne biçim forum burası, kimse cevap yazmıyor" şeklinde sitemler ettiğimiz, buradaki herkesin burada bulunma amacının sadece kendi sorunumuza odaklanma ve çözme olması gerektiğini düşündüğümüz için.......

neyse yazdıkça yazasım geliyor ve vaktim de yok. Herkes bundan kendine bir pay alır herhalde.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt