Yardım [Çözüldü]Miui 12.5.1 den Miui 10.3.3 e sürüm düşürmek?

bugraderin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi Mi9T PRO
Konular
4
Selam arkadaşlar konu başlığından da anlaşıldığı gibi sürüm düşürmek mümkün mü ?
En son sürüm düşürmeye çalışırken 10 dakika bekledim anti rollback ile ilgili bir şeyler yazıyordu yükleme ekranında. En son brick olacaksa da olsun diyip kapattım. Telefon açıldı içerisinden bir şey silinmemişti. sizce hatam neydi orada ? her zaman yaptığım işlemdi halbuki.

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
Selam arkadaşlar konu başlığından da anlaşıldığı gibi sürüm düşürmek mümkün mü ?
En son sürüm düşürmeye çalışırken 10 dakika bekledim anti rollback ile ilgili bir şeyler yazıyordu yükleme ekranında. En son brick olacaksa da olsun diyip kapattım. Telefon açıldı içerisinden bir şey silinmemişti. sizce hatam neydi orada ? her zaman yaptığım işlemdi halbuki.
Miflashtool ile rom yükleyebilirsiniz. Bootloader kilidi açık olup. İndirdiginiz rom dosyalari .tar formatinda olur. Zip programi ile 2 kere çıkartma işlemi yapmanız gerekiyor. Yerel disk C klasörüne ROM adında bir klasör açıp çıkarttığınız romu o klasöre kopyalayıp mi flashtandan dosya yolunu gösterip Clean All Seçeneğini seçerek sıfırdan temiz kurulum yapabilirsiniz.

Mi 9T Pro

süvari2019

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaya
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
6
bugraderin, şu konuyu inceleyin hocam

bugraderin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi Mi9T PRO
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hallettim sağolun ilginç bir şekilde konulara da bakmadım ilk denediğim gibi yine denedim ve sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamladım. O sırada anlık bir hata oldu sanırım. Tabi benim şansıma telefon brick olmadı o sırada.

Üst Alt