- Adım
- süleyman
- Cihazım
- POCO F2 PRO
- Meslek
- SMMM
- Konular
- 33
Bir rehbere yönlendiriyor hocam.Hocam attığınız linkte sorun mu var tıklayınca başka konuya yönlendiriyor
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TWRP'den dosyayı kurun yeniden başlatınca Bölge kısmından Rusya'yı seçin kayıtlı olacak mı olmazsa başka bir komut vereyim.Hocam ilginçtir ki dediğiniz komut satırı bende çıkmıyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Flasladım hocam bölgeyi Türkiye seçtim olmadı daha sonra Rusya seçtim yine olmadı tema mağazası aynı hala çince.TWRP'den dosyayı kurun yeniden başlatınca Bölge kısmından Rusya'yı seçin kayıtlı olacak mı olmazsa başka bir komut vereyim.
Önemli dosyalarınız varsa yedek almayı unutmayın.
1-Seçtiğiniz bölge kayıt oldu mu ?Flasladım hocam bölgeyi Türkiye seçtim olmadı daha sonra Rusya seçtim yine olmadı tema mağazası aynı hala çince.
Hocam direk komutu verin öyle deneyim1-Seçtiğiniz bölge kayıt oldu mu ?
2-Bölge değişikliği sonrası cihazı yeniden başlatın ve temalar uygulamasının tüm verilerini temizleyin
3-Bölge olarak birde Hindistan deneyin.
Bunları yaptıysanız olmadıysa build.prop'a eklenen komutu vereyim birde öyle deneyin.
Tamam build.prop dosyasına bu iki komutu ekleyin ve yeniden başlatın telefonu;Hocam direk komutu verin öyle deneyim