- Adım
- alehandro15
- Cihazım
- Mi8 se
- Konular
- 7
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI MiRoom 10.3
- Telefon Modeli
- mi 8 se
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar mi 8 se cihazını uzun süredir kullanıyorum denemediğim rom neredeyse kalmamıştır diyebilirim ama benim karşılaştığım fakat forumlarda hiç bahsi geçmeyen sorunlarla karşılaşıyorum.Örneğin;
-Adım sayar uygulaması benim cihazımda hiçbir zaman çalışmadı(alternatiflerini de denedim mifit vb.)
-Otomatik döndür de hiçbir zaman çalışmadı.(Alternatif olarak rotation control kullanıyorum o çalışıyor fakat manuel olarak ekranı döndürmem gerekiyor ve bu artık sıkmaya başladı.)
-Otomatik parlaklık da denediğim romların hiçbirisinde çalışmadı.Bunun için 3.parti uygulama denemedim.
Şimdiden belirteyim defalarca temiz kurulum yaptım ve bahsettiğim sorunlar telefonu ilk aldığım zamanlardan beri var yani orijinal stock rom zamanlarından beri.
Güncel olarak MiRoom 10.3 stabil kullanıyorum.
///////////////
Aynı sorunu olan arkadaşlar için persist dosyasını bırakıyorum dosya mi 8 se içindir farklı modeller için internette arama yapınız;
https://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/persist-rar.23702/
-telefonu recovery modda açın (twrp)
-install'a basın
-sağ altta "install image" butonuna basın
-persist.img dosyasını seçin
-önünüze seçenekler gelecek.o seçeneklerden persist olanı seçin
-alttan swipe to confirm flash yaptıktan sonra telefonu reboot system yapın.
-Adım sayar uygulaması benim cihazımda hiçbir zaman çalışmadı(alternatiflerini de denedim mifit vb.)
-Otomatik döndür de hiçbir zaman çalışmadı.(Alternatif olarak rotation control kullanıyorum o çalışıyor fakat manuel olarak ekranı döndürmem gerekiyor ve bu artık sıkmaya başladı.)
-Otomatik parlaklık da denediğim romların hiçbirisinde çalışmadı.Bunun için 3.parti uygulama denemedim.
Şimdiden belirteyim defalarca temiz kurulum yaptım ve bahsettiğim sorunlar telefonu ilk aldığım zamanlardan beri var yani orijinal stock rom zamanlarından beri.
Güncel olarak MiRoom 10.3 stabil kullanıyorum.
///////////////
Aynı sorunu olan arkadaşlar için persist dosyasını bırakıyorum dosya mi 8 se içindir farklı modeller için internette arama yapınız;
https://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/persist-rar.23702/
-telefonu recovery modda açın (twrp)
-install'a basın
-sağ altta "install image" butonuna basın
-persist.img dosyasını seçin
-önünüze seçenekler gelecek.o seçeneklerden persist olanı seçin
-alttan swipe to confirm flash yaptıktan sonra telefonu reboot system yapın.
Son düzenleme: