Yardım (ÇÖZÜLDÜ) Mi 6 Twrp den Açılmıyor

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Xiaomi mi 6 Cihazıma Twrp den globe romu kurmayı denedim cihaz 25 dk beklemem rağmen dünya logosundan çıkmadı twrp ye giriyorum yedekten geri yükledim ama şimdide ekran mi logosunda kaldı altta android yazısı çıkmadı , fastboot tan rom atayım dedim birşey yapamıyorum fastboot da gözükmüyor cihaz yardım bekliyorum cihaz açılmıyor twrp girebiliyorum sadece teşekkürler

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
t

wrp ekranındayken cihaz içine nasıl erişiyoruz onu bilmiyorum otomatik görünüyor mu
Görmesi lazım hocam.bazen rom yüklerken 4 wipe+internal storage da siliniyor ve rom pc den yada usb bellekten atılıyor telin içine.yada twrp yi aç.açıkken pc ye bağla teli kontrol et

Oyla:

teknolojix26

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
OSMAN
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Wipe ekranında tüm seçenekleri seçip alttaki kutucuğu sağa kaydırıyorsun. Cihazın hafızası komple silinecektir. Ardından bilgisayara indirdiğim zip dosyasını telefonu bilgisayara takıp hafızaya at. En son installdan cihaz hafızasına attığın zip dosyasını seç ve alttaki tuşu sağa kaydırıp kurulmasını bekle. Birkaç kez reset atacaktır. Sıkıntı yok. Ben böyle yaptım kurulumu.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
bakayım galiba bunu denemiştim ama bir sonuç alamamıştım tekrar deneyeceğim

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Cihaz Twrp'deyken PC üzerinden cihaz hafıza erişebilmeniz lazım. Eğer erişemiyorsanız; Advanced - MTP (MTK'da olabilir) Enabled yapın. Enabled ise Disabled yapıp tekrar Enabled yapın. Artık Cihaz hafızasına erişebilmeniz lazım.

Burada önemli olan husus; Cihaz hafızasına komple format atıp; sonrasında cihaz twrp'deyken; PC üzerinden cihaz hafızasına Romu atıp; sonrasında romu kurmanızdır. Önceden de belirttiğim gibi; eğer yine rom açılmaz ise (bende ilk seferde açılmadı); tekrar cihaz hafızasına format atın Twrp'deyken; sonrasında cihazı Twrp modunda yeniden başlatın. Twrp tekrar açılınca; PC'den cihaz hafızasına romu atıp flashlayın.

Eğer yine sorun olursa; farklı Twrp denemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
eu romu indiriyorum şimdi onu yüklemeye çalışacağım cihaz diğer romlarda açılmadı ayrıca denedim hafızaya erişebiliyorum eu romun yüklenmesini bekliyorum

Oyla:
Üst Alt