- Adım
- Object1500
- Cihazım
- Redmi Note 8 Pr
- Konular
- 3
bu sorunu yaşıyorum, unlock olmuyor verify oluyor ama unlock olmuyor. 38 saat beklemek zorundamıyım?
hocam nerden indireyim hangi sürümü önerirsiniz, birde unlock yapmak sağlıklımıdır parmak izi çalışmaya devam edermi?Eski sürüm Mi Unlock aracı ile açabilirsiniz hocam.
romları daha sağlıklı ve twrp recovery yüklemek için şart olan bir yöntem romla alakalı bir sorun olmadığı sürece parmak izi çalışır, kilidi açmak için onay mesajı geldiyse MIUI Unlock v1.1 sürümünü deneyebilirsiniz.hocam nerden indireyim hangi sürümü önerirsiniz, birde unlock yapmak sağlıklımıdır parmak izi çalışmaya devam edermi?
Cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum çok sağolun, aslında sormak istediğim şu; ben bu cihaz yazılımsal olarak bir gün cokerde kalırsa ben servise göndermeden ayağa kaldırmak istiyorum bu cihazı, az çok tecrubem var yazılım yükleme konusunda ama unlock olayını anlamadım sadece.
Yani ben şimdi unlock yaparsam bu cihaz diyelim fullbrick felan oldu servise göndermeden internetten sizden aldığım dosyalar ve yardımla ayağa kaldırmak için gerekli olan bir yontemmi ? Şimdiden teşekkürler cevaplar için
Anladım çok sağolun , forumda bazı kişiler yazmış mesela fastboot moduna da geçmiyor diye, ona takıldım ben o zaman ne yapcaz diye çok sordum ama sormadan ogrenemem sagolunEvet hocam. Kilit açık olduğu sürece yaşayacağınız her hangi bir yazılımsal sıkıntıda fastboot ile rom yüklemesi yapabilir ve cihazınızı kurtarabilirsiniz.
güç+ ses kısma tuşu ve cmd üzerinden cihaza komutlarla cihazı fastboot moda alabilirsiniz bu yöntemlerlede deneyip fastboot moda geçmezse cihaz ozamn takılma mevzusunu tekrar gözden geçirebiliriz.Anladım çok sağolun , forumda bazı kişiler yazmış mesela fastboot moduna da geçmiyor diye, ona takıldım ben o zaman ne yapcaz diye çok sordum ama sormadan ogrenemem sagolun