Yardım couldn't unlock binding time too short less

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
bu sorunu yaşıyorum, unlock olmuyor verify oluyor ama unlock olmuyor. 38 saat beklemek zorundamıyım?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
hocam nerden indireyim hangi sürümü önerirsiniz, birde unlock yapmak sağlıklımıdır parmak izi çalışmaya devam edermi?
romları daha sağlıklı ve twrp recovery yüklemek için şart olan bir yöntem romla alakalı bir sorun olmadığı sürece parmak izi çalışır, kilidi açmak için onay mesajı geldiyse MIUI Unlock v1.1 sürümünü deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bu hafta içi aynı sorunla karşılaştım, ben aşağıya eklediğim versiyonu kullanarak açtım. :)

Ekli dosyalar

• MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en (bound sorunu).rar
    1,7 MB · Görüntüleme: 409
Oyla:

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum çok sağolun, aslında sormak istediğim şu; ben bu cihaz yazılımsal olarak bir gün cokerde kalırsa ben servise göndermeden ayağa kaldırmak istiyorum bu cihazı, az çok tecrubem var yazılım yükleme konusunda ama unlock olayını anlamadım sadece.
Yani ben şimdi unlock yaparsam bu cihaz diyelim fullbrick felan oldu servise göndermeden internetten sizden aldığım dosyalar ve yardımla ayağa kaldırmak için gerekli olan bir yontemmi ? Şimdiden teşekkürler cevaplar için

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum çok sağolun, aslında sormak istediğim şu; ben bu cihaz yazılımsal olarak bir gün cokerde kalırsa ben servise göndermeden ayağa kaldırmak istiyorum bu cihazı, az çok tecrubem var yazılım yükleme konusunda ama unlock olayını anlamadım sadece.
Yani ben şimdi unlock yaparsam bu cihaz diyelim fullbrick felan oldu servise göndermeden internetten sizden aldığım dosyalar ve yardımla ayağa kaldırmak için gerekli olan bir yontemmi ? Şimdiden teşekkürler cevaplar için

Evet hocam. Kilit açık olduğu sürece yaşayacağınız her hangi bir yazılımsal sıkıntıda fastboot ile rom yüklemesi yapabilir ve cihazınızı kurtarabilirsiniz. :)

Oyla:

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam. Kilit açık olduğu sürece yaşayacağınız her hangi bir yazılımsal sıkıntıda fastboot ile rom yüklemesi yapabilir ve cihazınızı kurtarabilirsiniz. :)
Anladım çok sağolun , forumda bazı kişiler yazmış mesela fastboot moduna da geçmiyor diye, ona takıldım ben o zaman ne yapcaz diye çok sordum ama sormadan ogrenemem sagolun

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Anladım çok sağolun , forumda bazı kişiler yazmış mesela fastboot moduna da geçmiyor diye, ona takıldım ben o zaman ne yapcaz diye çok sordum ama sormadan ogrenemem sagolun
güç+ ses kısma tuşu ve cmd üzerinden cihaza komutlarla cihazı fastboot moda alabilirsiniz bu yöntemlerlede deneyip fastboot moda geçmezse cihaz ozamn takılma mevzusunu tekrar gözden geçirebiliriz. :)

Oyla:
Üst Alt