Yardım couldn't add error code 10000 hatası çözüm aryorum.

serdaryilmaz54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
mi 9t pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11.0.3
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
mi note 8 pro var elimde ve 2. imei için farklı bir telefon kopyalanmış üzerine birde rom olarak çin rom yüklenmiş anlayacağınız telefon şuan sadece ing. ve çince var normal global rom yüklemek için önce unlock yapmam gerekiyormus. fakat unlock yapmak istediğimde hata alıyorum
Not: hesabdan çıkış yapıp tekrar girdim farklı unlock sürümleri denedim geliştirici seçeneklerinde herşeyi tekrar yaptım ama bir türlü bu sorunu çözemedim Devamlı "couldn't add error code 10000" hatası alıyorum

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
mi note 8 pro var elimde ve 2. imei için farklı bir telefon kopyalanmış üzerine birde rom olarak çin rom yüklenmiş anlayacağınız telefon şuan sadece ing. ve çince var normal global rom yüklemek için önce unlock yapmam gerekiyormus. fakat unlock yapmak istediğimde hata alıyorum
Not: hesabdan çıkış yapıp tekrar girdim farklı unlock sürümleri denedim geliştirici seçeneklerinde herşeyi tekrar yaptım ama bir türlü bu sorunu çözemedim Devamlı "couldn't add error code 10000" hatası alıyorum
Note 8 pro da IMEI işlemi sonrası bootloader kilidi kapanırsa açmak mümkün değil maalesef
Tek yol var o da orjinal IMEI dosyaları varsa harici mümkün değil.

Oyla:
Üst Alt