Sohbet Corona geldi ne düşünüyorsunuz?

diyeps

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
Xiaom Note8 Pro
Konular
0
Şu an medyaya yansıyan hiçbir haber tam olarak gerçeği yansıtmıyor. Bir çok ülkede, bizimki de dahil olmak üzere, ekonomi ve sosyal hayat alt üst olmasın diye bilgi verilmiyor. Daha dün Antalya eğitim araştırma Hastanesi'nde 3 kişi karantinaya alındı, 1 kişinin de geçen hafta öldüğü söyleniyor ama hasta kayıtlarına erişilemiyor.
Ankara şehir hastanesinde karantinada 7-8 kişi olduğu belirtiliyor, ki bu haberlerin kaynaklarının çok yakınlarım olduğunu söyleyebilirim.

Sıcak havada yaşayamayacağı belirtiliyor ancak Mısır'da ve Afrika'da virüs tespit edildi. Ben kime nereye inanmayacağımı biliyorum, hava hiç de güllük gülistanlık gitmiyor. Hayırlısı.

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
Allah yazdıysa ölürüz virüstenmi korkacaz

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
UNICEF ten arkadaşlar. Dikkat edelim.wait~~
Özellikle son kısmını okuduktan sonra doğruluğu konusunda şüpheye düştüm. Madem virüs sıcakta yaşayamıyor, afrikada insanlar neden öldü???

Chaosoft

Chao
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10
Meslek
Designed
Konular
11
Sadaka belayı defeder..

Hadis-i Şerif..

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Şükürler olsun geldi. Gelmesi gerekiyordu zaten

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Gerçek düşüncelerimi yazsam beni yarın evden alırlar. :)
Allah yardımcımız olsun. Bizim toplumda İtalya'dan bile daha hızlı yayılacağını düşünüyorum ne yazık ki.
Önleminizi kendiniz alın, bir de yukarıda dedikleri gibi, çok abartılıyor. Gerekli önlemler uygulanırsa havalar ısınana kadar yok olacağını düşünüyorum.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Özellikle son kısmını okuduktan sonra doğruluğu konusunda şüpheye düştüm. Madem virüs sıcakta yaşayamıyor, afrikada insanlar neden öldü???

Bende inanmıyorum o olaya . Ne alakası varmış. Virüs her koşulda yaşar sadece kendini pasif hale getirip bekler yaşayacak bir yer bulana kadar. Sonra aktif olur. Bu yine iyi bizden bir doktor türk geni ne bulaşmaz vs gibi birşey demişti drunk~~ haha--

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Corona virüsün en büyük sıkıntısı hızlı yayılıp çabuk bulaşması ve henüz bir aşısının olmaması.. Ülkemize geleceği kaçınılmaz bir gerçekti.. dört bir yanımızda mevcut.. Rabbim islam alemini korusun.. Hakkımızda hayırlısı olsun.. Ölüm hak... Nerden ve nasıl olacağı Rabbime kalmış...

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Gerekli önlemler alındığı ve insanlar hastalandığı an doktora gittiği sürece bir şey olmaz. Hastalığın en büyük sıkıntısı grip ile karıştırılabilir olması ve ölüm oranı sadece %2 belki aramızda Corona geçirip normal grip geçirdiğini sanan vardır kim bilebilir ? Ama buradaki sıkıntı da bu işte grip ile benzerliği yüzünden küresel bir hastalık haline gelebilir ve bu yüzden dünya popülasyonunun %2 sini kaybedebiliriz.

Üst Alt