Sohbet Çorludan üye

egozaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İlkay
Cihazım
G4 (Hftya N8P)
Konular
3
merhaba arkadaşlar kardeşler abiler ablalar mi almadan önce foruma kayıt oldum bide rom ve roota merakliyim azcık :) şu an g4 kullanıyorum hayırlısıyla haftaya mi note 8 proya gececegim iyi forumlar bu arada 18 yaşındayım ve lg halen bl kilidi açılmadıgı için root çok sıkıntılı :(

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
kesinlikle note 8 pro önermem neden derseniz mediatek işlemciye sahip, telefon alacaksanız snapdragondan şaşmayın derim. Tabi karar gene sizin...

egozaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İlkay
Cihazım
G4 (Hftya N8P)
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sebebi nedir g90t sd 710 işlemcisinden iyi bir performans sağlıyor açarmısınız neden mtkya bu kadar kötü şeyler besliyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha bu arada eskiden mtk 6592 kullanıyordum sd 808den daha seriydi.

kesinlikle note 8 pro önermem neden derseniz mediatek işlemciye sahip, telefon alacaksanız snapdragondan şaşmayın derim. Tabi karar gene sizin...
soru sormuştum ama görmediniz galiba.

Son düzenleme:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
öncelikle tecrübe dayanarak söylüyorum mtk olan telefonlara uygun rom bulmak sıkıntı(bu tarz meraklarınız varsa), bulunsa dahi yüksek ihtimalle problem çıkıyor onun haricinde performans konusunda karşılaştırma için yorum yapmayacağım. Bunların dışında mtk işlemcilerde hadi olmaz ya geldi diyelim yazılım sıkıntınız çıktı emin olun yapan yer bulana kadar akla karayı seçersiniz şimdi siz garantili cihaz alıyorum diyorsunuz haklı olarak hiçbir garanti firması size destek olmaz sadece diyeceği şey anakart değişim x bin tl tabi bunlar sadece varsayım ama size tavsiyem mtk işlemciler hakkında küçük bir araştırma yapmanız ondan sonra dediğim gibi karar sizin.

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
sorunuzu göremedim kusuruma bakmayınhappy~~

egozaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İlkay
Cihazım
G4 (Hftya N8P)
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle tecrübe dayanarak söylüyorum mtk olan telefonlara uygun rom bulmak sıkıntı(bu tarz meraklarınız varsa), bulunsa dahi yüksek ihtimalle problem çıkıyor onun haricinde performans konusunda karşılaştırma için yorum yapmayacağım. Bunların dışında mtk işlemcilerde hadi olmaz ya geldi diyelim yazılım sıkıntınız çıktı emin olun yapan yer bulana kadar akla karayı seçersiniz şimdi siz garantili cihaz alıyorum diyorsunuz haklı olarak hiçbir garanti firması size destek olmaz sadece diyeceği şey anakart değişim x bin tl tabi bunlar sadece varsayım ama size tavsiyem mtk işlemciler hakkında küçük bir araştırma yapmanız ondan sonra dediğim gibi karar sizin.
o zaman neden bu telefon piyasaya sunuldu. onu geçtim eskiden hemen hemen herkes mtkya güvenirdi ne rom rootlar peki bu iş neden snapdrogana döndü şimdi ben pro almak yerine n8 mi alayım.

sorunuzu göremedim kusuruma bakmayınhappy~~
önemli değil.

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
merhaba arkadaşlar kardeşler abiler ablalar mi almadan önce foruma kayıt oldum bide rom ve roota merakliyim azcık :) şu an g4 kullanıyorum hayırlısıyla haftaya mi note 8 proya gececegim iyi forumlar bu arada 18 yaşındayım ve lg halen bl kilidi açılmadıgı için root çok sıkıntılı :(
Hocam rn8 pro yerine düz 8 öneririm. Mtk işlemcili olduğu için eu rom desteği kesti rn8 prodan.

Mi MIX ALPHA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam rn8 pro yerine düz 8 öneririm. Mtk işlemcili olduğu için eu rom desteği kesti rn8 prodan.

Mi MIX ALPHA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sizce mi9 lite almak varken note 8 alınır mı? Arada ufak bir fiyat farkı var sorma nedenim note 8'in ekranı lcd mi9 litenin amoled

Üst Alt