Sohbet Comnet Verileri Sızmış

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
34
AS61135-COMNET-DSL şeklinde arama ile bulabilir.

Şayet şikayet etmek isterseniz:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
-
Konular
5
Ucuz etin yahnisi... Türknet zamlarından ve CEOlarının rahatça sallamalarından sonra aşırı uygun fiyatlarından dolayı değerlendirdiğim sağlayıcılardan birisiydi fakat müşteri hizmetleri hakkındaki yorumlar yüzünden vazgeçmiştim, Türknet bile telefon ile ulaşabileceğiniz destek hattı olmadığı halde bir sorun olduğunda çok kısa sürede çözüyordu, en azından bende öyle oldu. Sonunda bölgeye fiber gelince taahhütü bastım 2 yıl TT eski dosta geri döndüm. Neyse benden bu kadar reklam ve karalama yeter. Konuya gelirsek de sadece kullanıcı adı - şifre paylaşılsa neyse de kimlik no, telefon..vs olması sıkıntılı bir durum ve bunun geri dönüşü yok maalesef, firma hakkettiği cezayı fazlasıyla alır umarım. Bizim bilgiler de dolanıyor sağda solda gerçi, yaklaşık 3 ay oldu geçiş yapalı ama ısrarla haftada bir ararlar taahhüt sürenizin sonuna geldiniz diye.

SpectrumWolf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rafi
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
16
Ucuz etin yahnisi... Türknet zamlarından ve CEOlarının rahatça sallamalarından sonra aşırı uygun fiyatlarından dolayı değerlendirdiğim sağlayıcılardan birisiydi fakat müşteri hizmetleri hakkındaki yorumlar yüzünden vazgeçmiştim, Türknet bile telefon ile ulaşabileceğiniz destek hattı olmadığı halde bir sorun olduğunda çok kısa sürede çözüyordu, en azından bende öyle oldu. Sonunda bölgeye fiber gelince taahhütü bastım 2 yıl TT eski dosta geri döndüm. Neyse benden bu kadar reklam ve karalama yeter. Konuya gelirsek de sadece kullanıcı adı - şifre paylaşılsa neyse de kimlik no, telefon..vs olması sıkıntılı bir durum ve bunun geri dönüşü yok maalesef, firma hakkettiği cezayı fazlasıyla alır umarım. Bizim bilgiler de dolanıyor sağda solda gerçi, yaklaşık 3 ay oldu geçiş yapalı ama ısrarla haftada bir ararlar taahhüt sürenizin sonuna geldiniz diye.
Çok az araştırma ile ülkenin %90'ına yakın kişilerin (belki de daha fazla) kimlik bilgileri internette dolaşıyor, ayrıca ülkede her 2-3 ayda bir büyük sitelerin verileri çalındığı için o yüzden Comnet'in veya başka bir firmanın verilerinin çalındığı çokta önemli değil diye düşünüyorum. :)

turksohbet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ramazan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
22
Türkiyede 65 Milyon insanın kimlik bilgileri dolaşıyor internette alışkınız.

Üst Alt