Yardım Çok yeniyim. Birçok konuda yardıma ihtiyacım var

Akgmehmetcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi box, redmi n
Konular
2
Öncelikle merhaba. D smart cihazı arıza yapınca dedim neden olmasın bir hevesle geçen gün mi box almış bulunmaktayım. Ama beklentilerimi tam anlamı ile karşılaşmadı ( Ben beceremedim :D ). Sorularımı tek tek yazıyorum. İnş bir çözüme kavuşturabiliriz.

1- En büyük ihtiyacım TV. Aslında bir uygulamam vardı redmi note 7 telefonumda kullandığım ona çok güvendim. Ama uyumlu değildi o uygulama. Şifre ve kullanıcı adı ekranına hiçbir şekilde dokunamadim ve birşey yazamadım. Uygulamayida açamadım. Vodafone TV kullanayım dedim. Gerçekten çok kotu. Bu cihazda kullanabileceğim Tv izleme uygulaması (Ücretli/ücretsiz farketmez) varsa yada bir yol benimle paylaşırsanız sevinirim. İnternet hızım iyi, yayın donmasin yeter.

2- yukarıda belirttiğim gibi uygulaları çalistiramiyorum. Calisanda bazen ekrana tam oturmuyor bazende hicbirseye tiklanmiyor. Bu konu ile ilgili ne yapıyoruz, bilgi verebilir yada bu konu ile ilgili yazı veya video varsa paylaşabilirsiniz sevinirim. Telefonda kullandığım uygulamamı gerçekten seviyorum :)

3- yine uygulama derdi :) Youtube, netfilix, Vodafone TV den başka uygulamam yok gibi birşey. Playstore da birşey yok, aptoide yazmışlar nette APK dan kurdum, cihaza uyumlu değil sanırım hiç kullanılmıyor. Sizin bu konu ile ilgili onerebileceğiniz uygulamalar var mı. Sadece market olarak değil başka olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar neler.

4- madde 1 çok önemli :) Ailemin evine aldım. Donmasın insanlara sıkıntı yaratmasın istiyorum. Tivibu düşündüm ama sanırım uygulaması yok veya uyumlu değil tabikide :(

Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Hayırlı ramazanlar, sağlıklı ve koronasız günler dilerim.

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Hocam tv yayınını geri almak önemli değil diyorsanız blutv yükleyin. Ücretsiz bir hesap açın. (Kredi kartı girmeden) canlı yayın tv kalitesi çok kötü değil. Yayını geri almak önemli diyorsanız tv+ öneririm. Netiniz tahminimce sıkıntı yapmaz.
(YouTube, Netflix, Puhu Tv, Tv+, Blutv, ve 2 - 3 tane (mouse ile kullanılabilen) film izleme uygulaması yüklü bendede)) (Cihaz: Mi Box S)

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Hocam tv yayınını geri almak önemli değil diyorsanız blutv yükleyin. Ücretsiz bir hesap açın. (Kredi kartı girmeden) canlı yayın tv kalitesi çok kötü değil. Yayını geri almak önemli diyorsanız tv+ öneririm. Netiniz tahminimce sıkıntı yapmaz.
(YouTube, Netflix, Puhu Tv, Tv+, Blutv, ve 2 - 3 tane (mouse ile kullanılabilen) film izleme uygulaması yüklü bendede)) (Cihaz: Mi Box S)
Blutv de national geographic, natgeowild, discovery, discovery science gibi kanallar var mı ücretsiz sürümde

Oyla:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Blutv de national geographic, natgeowild, discovery, discovery science gibi kanallar var mı ücretsiz sürümde
Hayır yok hocam. Ne ücretli nede ücretsiz sürümünde mevcut değil.

Oyla:
Üst Alt