Yardım Çok şaşırtan miRoom şarj performansı..

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
45 gündür Eu beta, masik, eu stabil arası gezdim durdum miroom' a çok ön yargılıydım ama şarj süresi beni mest etti diyebilirim ve çok stabil kamera sorunu vs yaşamadım kısacası bayıldım bu rom'a tavsiye ederim..

Not: en son telefonu ilk aldığımda 2 gün şarjı gitmişti..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Pil durumu o kadar övülünce bende an itibariyle Eu romdan stabil 11.0.2'den Mi room 9.11.21'e 3 wipe ile geçtim.

İlk izlenimlerim;
Özelleştirme kısıtlı deniyordu çeşitli konularda ama Eu romdan çok daha fazla özelleştirmeye sahip.
Eu romda kullandığım tüm özellikler mevcut, ekstra olarak "private dns" açık geliyor.
Sadece gelişmiş başlatma seçenekleri Eu romda daha güzeldi.
Bunda hepsini bir kerede gösteriyor, Eu romda yeniden başlata basınca ayrıca gösteriyordu.
Ekran süresi kısmında çince karakterler kalmış, onun dışında çince birşey denk gelmedi.

Esas konu olan pil durumu birkaç saatlik kullanım sonrası netleşecek.

EK: 9.11.21'den 9.11.14'e geçtim.
Private dns kayboldu.
Ekran süresindeki çince karakterler duruyor.
Pil durumu birkaç saat sonra...

Son düzenleme:
Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Pil durumu o kadar övülünce bende an itibariyle Eu romdan stabil 11.0.2'den Mi room 9.11.21'e 3 wipe ile geçtim.

İlk izlenimlerim;
Özelleştirme kısıtlı deniyordu çeşitli konularda ama Eu romdan çok daha fazla özelleştirmeye sahip.
Eu romda kullandığım tüm özellikler mevcut, ekstra olarak "private dns" açık geliyor.
Sadece gelişmiş başlatma seçenekleri Eu romda daha güzeldi.
Bunda hepsini bir kerede gösteriyor, Eu romda yeniden başlata basınca ayrıca gösteriyordu.
Ekran süresi kısmında çince karakterler kalmış, onun dışında çince birşey denk gelmedi.

Esas konu olan pil durumu birkaç saatlik kullanım sonrası netleşecek.
Hayırlı olsun hocam

Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28

Telefonum redmi note 7
resmen deliricem arkadaşlar şarjım çok çabuk bitiyor ne önerebilirsiniz rom ve root dışında yapmayı bilmiyorum çünkü
Ortalama bu seviyelerde zaten.Fazla bsey yapmayin.Su durumda iyy bile dyebilirim.Bu cihaz ortalama 5-7 saat zaten normali ekran suresi.Szinkide suan yuzde 60 larda ve 2 bcuk saat olmus bile benimki full sarjdan sonra parlaklik son seviye 5 saat :D ama ben pil e takilmiyorum.Gunu ckartiyo ve sonra sarja takiyorum hatta suan isyerinde cogu kez sarja takili kullaniyorum.

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85

Telefonum redmi note 7
resmen deliricem arkadaşlar şarjım çok çabuk bitiyor ne önerebilirsiniz rom ve root dışında yapmayı bilmiyorum çünkü
Reis kaşık rom yükle tabi rom yüklemeyi biliyorsanız

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
9.11.14 yükledim. Gece 01:08den sabah 08:21e kadar wifi kapalı, gps ve mobil veri açık halde %7 harcamış.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Mi room hem performans hemde batarya anlamında her zaman diğer romlara göre artıda olmuştur. Ama şimdi direk roma geçip düşük alıyorum diye hayıflanmayın arkadaşlar. Şarj süresi bazen uzun bazen kısa gidebilir, döngünün oturması lazım. İlk seferde 12 saat alırsınız diğerinde 8 alırsınız. Buna çokta takılmayalım. Benim görüşüm gündelik ihityaçlarınızla beraber sizin işinizi görüyormu.? Buna bakılmalı. Bende 2 adet cihaz var. Mi a2 3000mah Rn8 ise 4000 mah. İki cihaza mi room kuruyorum. İlki 6 saat ekran süresi diğeri de 9-10 saat veriyor. İkinci şarjda ilki 5 diğeri 8 saat verdi. Üçüncüde 6.5 saat ile 10 saat verdi. 4.5g gps ve wifi full açık. Hepsindede aynı işlemler yapıldı. Mesela bana göre note 8 az gidiyor. Normalde 12-13 ü görmem lazım. Ama henüz yeni cihaz daha iyi adapte olacaktır ileride. Ve sürekli bu romda kalırsam eminimki şarj süreleri dahada düzelecek.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Mi room hem performans hemde batarya anlamında her zaman diğer romlara göre artıda olmuştur. Ama şimdi direk roma geçip düşük alıyorum diye hayıflanmayın arkadaşlar. Şarj süresi bazen uzun bazen kısa gidebilir, döngünün oturması lazım. İlk seferde 12 saat alırsınız diğerinde 8 alırsınız. Buna çokta takılmayalım. Benim görüşüm gündelik ihityaçlarınızla beraber sizin işinizi görüyormu.? Buna bakılmalı. Bende 2 adet cihaz var. Mi a2 3000mah Rn8 ise 4000 mah. İki cihaza mi room kuruyorum. İlki 6 saat ekran süresi diğeri de 9-10 saat veriyor. İkinci şarjda ilki 5 diğeri 8 saat verdi. Üçüncüde 6.5 saat ile 10 saat verdi. 4.5g gps ve wifi full açık. Hepsindede aynı işlemler yapıldı. Mesela bana göre note 8 az gidiyor. Normalde 12-13 ü görmem lazım. Ama henüz yeni cihaz daha iyi adapte olacaktır ileride. Ve sürekli bu romda kalırsam eminimki şarj süreleri dahada düzelecek.
Miui Can'dır, Mi ise Canan, EU ise (cihaz'da) akan Kan'dır

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Miui Can'dır, Mi ise Canan, EU ise (cihaz'da) akan Kan'dır

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Hocam Redmi Note 8 e daha Eu Beta rom çıkmadı smoking~~ headbang~~ Kırıldım ve mi room ile kendilerini aldatıyorum. dance~~

Oyla:
Üst Alt