Yardım Çok fazla pil tüketen uygulamalara çözüm

guvenayaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
guven
Cihazım
mi 9 se
Konular
17
Normalde böyle olmazdı ama bir kac gündür bu uygulamalar cok fazla pil yiyor çözüm olarak ne yapabilirim bi ara nu xiaomi hizmeti kapatabiliyorduk mi11 bulamadım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-25-11-57-34-361_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-11-25-11-57-34-361_com.miui.securitycenter.jpg
    283,3 KB · Görüntüleme: 86

mahferer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
MI 9 SE
Konular
25
Cumartesi pil kullanımına baktım

Xiaomi hizmet çerçevesi 1.sırada %30 küsur pil harcamış görünüyordu ama pil gayet güzel yetti her zamanki gibi.. 6 saat ekran daha %40 pil vardı gece şarja takarken.. Evde tadilat olduğu için tüm gün usta malzemeci hanım konuştum, navigasyon adres baktım, fotoğraf çek whatsapp gönder 4g gani gani.. çok kullandım telefonu yani..

yine de "yetkilendirme&geri alma" kısmından güvenlik hariç tüm yetkileri kapattım..

Oyla:

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
Cumartesi pil kullanımına baktım

Xiaomi hizmet çerçevesi 1.sırada %30 küsur pil harcamış görünüyordu ama pil gayet güzel yetti her zamanki gibi.. 6 saat ekran daha %40 pil vardı gece şarja takarken.. Evde tadilat olduğu için tüm gün usta malzemeci hanım konuştum, navigasyon adres baktım, fotoğraf çek whatsapp gönder 4g gani gani.. çok kullandım telefonu yani..

yine de "yetkilendirme&geri alma" kısmından güvenlik hariç tüm yetkileri kapattım..
Hocam yetkilendırmeleri iptal edince pil performansında değişklik oldu mu yoksa farklı bır ayar mi yaptınız MIUI 11 de pil eskisi gibi dengeli azalmıyor bende .eskiden 7 saati buluyordu şuan 5.5 6 saat görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada birkaç gündür androıd sistemi sürekli açık .çoğu şeyi sıldım ayarları kapadım fakat hala arkada en yüksek pil kullanımında androıd sistemi var

Oyla:

mahferer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
MI 9 SE
Konular
25
Yetkilendirme iptali öncesi de sonrası da pil benzer performansta ama Xiaomi hizmet çerçevesi listede aşağılara indi..

Oyla:
Üst Alt