Sohbet Çok, çok garip bir olay...

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Beyond Two Souls oynadınız mı hiç hocam etki yapıyor da adama oynadıktan sonra farklı şeyler gördüklerini söyleyen arkadaşlarım vardı çok kaptırmışlar kendilerini herhalde :) gündelik olayları rüya aleminde görmeniz hayatınızda da dejavu olarak yaşamanız yada söylem yapmanız çok normal uykunuza uyku saatinize dikkat edin.
Ilk defa sizden duydum oyunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir cinci hoca bulup üfletin hocam kendinizi.
Ya da makuk bir ücret karşılığı ben de yapabilirim. haha-- haha--
Size gerçek hayatta karşılaştığım tuhaf olayı anlatayım:). Bu olay gerçek rüya falan değil ve bilincim yerinde. Bir tane film indirecektim o zaman benim evde internet yok komşuya bağlıyım. Telefonu koridora duvara yaslı şekilde diklemiştim arada açı bıraktım düşmesin diye yani telefon duvarın hipotenüsü olacak sekidle duruyor(diğer bir deyişle eğik duruyor). Titreşimi falan kapattım sessize aldim ve ek olarak telefonun kılıfı silikon kaymaz yani. Neyse bıraktım telefonu odaya gittim bi 5-10dk sonra bakmak için kalktım telefon yerdeydi. Dedim kaymıştır herhalde neyse aldım telefonu tekrar aynı şekilde koydum kaymasin diye önüne 2 tane ev terliği koydum ağır bir terlik böyle kaymasını engeller diye düşündüm. Bıraktım bi yarım saat sonra tekrar geldim ne göreyim terlikler diğer duvarın önünde ve araları açılmış telefon da koridorun ortasında yatay bir şekilde duruyor. Telefonu dikleyip koymuştum ya hem yan dönmüş hem de koridorun ortasına gitmiş. Evde 3 kişiyiz annem ben kardesim. İkiside benim bulunduğum odada uyuyor kalkmadiklarına eminim ve ben de PC ile zaman geçiriyordum. O telefonu ve terlikleri öyle görünce şaka mı yapıyorsun lan dedim telefonu alıp odaları gezdim kimse yok ben de odaya gidip telefonu bırakmadım bir daha oraya :D

Üst Alt