Sohbet Çok, çok garip bir olay...

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Merhabalar. Bir ile 2 yıl arası kadar önce bir rüya görmüştüm. Kendime (tırnak içi sözler tam hatırlanmamakla birlikte yazılmıştır) "hani yapamayacaktım -gibi içimden bir şey söyleyip, sonra kısık sesle- bak bootloader kilidi açtım twrp yükledim." dedim. Bir hafta önce aynen rüyamda olduğu gibi yine koltuğa otururken aynı şeyleri söyledim. Sonra çok garip oldum ve birden aklıma yıllar önceki rüyam geldi. |-)|-)

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
Rom root işlemlerini acilen bırakmalısınız
KAMU SPOTU

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Gerçekten çok garip. İnsan işi değil bu anlattıkların

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Aşırı roma maruz kalmışsınız.

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Merhabalar. Bir ile 2 yıl arası kadar önce bir rüya görmüştüm. Kendime (tırnak içi sözler tam hatırlanmamakla birlikte yazılmıştır) "hani yapamayacaktım -gibi içimden bir şey söyleyip, sonra kısık sesle- bak bootloader kilidi açtım twrp yükledim." dedim. Bir hafta önce aynen rüyamda olduğu gibi yine koltuğa otururken aynı şeyleri söyledim. Sonra çok garip oldum ve birden aklıma yıllar önceki rüyam geldi. |-)|-)
Bana hep oluyor :(

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir keresinde daha lisem belli bile değilken lise arkadaşımı görmüştüm.
Türlü türlü fantastik fikirler doluşuyor aklıma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanki gelecekteki ben, yaşadığı olayların bazılarını bana aktarıyor ister istemez.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Yaşadığınız şey dejavu sanırım :) bende bazen ilginç bi şekilde rüyadayken rüya gördüğümü farkedip tüm rüyamı kendim kontrol ediyorum sonra etraf tuaflasiyo ve off ya uyanıyorum rüya biticek buraya kadarmış diyorum.:D

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dejavu görmüş gibi olmak değil miydi hocam benim bahsettiğim görmek

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Beyond Two Souls oynadınız mı hiç hocam etki yapıyor da adama oynadıktan sonra farklı şeyler gördüklerini söyleyen arkadaşlarım vardı çok kaptırmışlar kendilerini herhalde :) gündelik olayları rüya aleminde görmeniz hayatınızda da dejavu olarak yaşamanız yada söylem yapmanız çok normal uykunuza uyku saatinize dikkat edin.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Size gerçek hayatta karşılaştığım tuhaf olayı anlatayım:). Bu olay gerçek rüya falan değil ve bilincim yerinde. Bir tane film indirecektim o zaman benim evde internet yok komşuya bağlıyım. Telefonu koridora duvara yaslı şekilde diklemiştim arada açı bıraktım düşmesin diye yani telefon duvarın hipotenüsü olacak sekidle duruyor(diğer bir deyişle eğik duruyor). Titreşimi falan kapattım sessize aldim ve ek olarak telefonun kılıfı silikon kaymaz yani. Neyse bıraktım telefonu odaya gittim bi 5-10dk sonra bakmak için kalktım telefon yerdeydi. Dedim kaymıştır herhalde neyse aldım telefonu tekrar aynı şekilde koydum kaymasin diye önüne 2 tane ev terliği koydum ağır bir terlik böyle kaymasını engeller diye düşündüm. Bıraktım bi yarım saat sonra tekrar geldim ne göreyim terlikler diğer duvarın önünde ve araları açılmış telefon da koridorun ortasında yatay bir şekilde duruyor. Telefonu dikleyip koymuştum ya hem yan dönmüş hem de koridorun ortasına gitmiş. Evde 3 kişiyiz annem ben kardesim. İkiside benim bulunduğum odada uyuyor kalkmadiklarına eminim ve ben de PC ile zaman geçiriyordum. O telefonu ve terlikleri öyle görünce şaka mı yapıyorsun lan dedim telefonu alıp odaları gezdim kimse yok ben de odaya gidip telefonu bırakmadım bir daha oraya :D

Üst Alt