Yardım Çok acil . Mikrafon sorunu mi note 2

Rıfkı_Baydur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Mi4
Konular
2
Selamlar herkese . Çok acil yardıma ihtiyacım var. mi note 2 telefonumdan çağrı yaptığım zaman sesim karşı tarafa bazen gidiyor bazen gitmiyor . Hoparlör açtığım zaman sorun olmuyor ve ses kaydedicisini açtığım zamanda hiç bir sorun olmadan kayıt ediyor. Telefon yarın akşama kadar olmaz ise kardeşim tekrar çin'e götürecek Bu arada Çin sürümlü telefon ve daha yeni en baştan beri olan sorun bu . Okulum açılacak ve bölümüm gereği telefona ihtiyacım var yenisini alacak bütcem yok şuan , yardımlarınızı bekliyorum

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam sorununuz rom kaynaklı olabilir, bl açıksa Miflash ile temiz bir global stabil rom atmanızı tavsiye derim.

Oyla:

Rıfkı_Baydur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Mi4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorununuz rom kaynaklı olabilir, bl açıksa Miflash ile temiz bir global stabil rom atmanızı tavsiye derim.

Bl açık değil yaptıktan sonra düzelmez ise garantisi bozulacak o yüzden korkuyorum biraz . Telefona resetledikten sonra düzelmeler oldu eskiden sesim hiç gitmezdi şimdi daha sık gidiyor en azından gidiyor

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Bl açık değil yaptıktan sonra düzelmez ise garantisi bozulacak o yüzden korkuyorum biraz . Telefona resetledikten sonra düzelmeler oldu eskiden sesim hiç gitmezdi şimdi daha sık gidiyor en azından gidiyor
Hocam kesin rom ile ilgili bir durum, o zaman siz en güzeli garantiye gönderin. Orada Global rom yüklesinler ama.

Oyla:

Rıfkı_Baydur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Mi4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kesin rom ile ilgili bir durum, o zaman siz en güzeli garantiye gönderin. Orada Global rom yüklesinler ama.

Telefon Çin'den alınma garantiye verirsem aylarca kullanamam . Şuan kullanacağım iyi bir telefon yok . Forumdaki herkes sizin gibi düşünüyorsa rom kaynaklı sorun ise yapacağım artık başka çarem yok ..

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Telefon Çin'den alınma garantiye verirsem aylarca kullanamam . Şuan kullanacağım iyi bir telefon yok . Forumdaki herkes sizin gibi düşünüyorsa rom kaynaklı sorun ise yapacağım artık başka çarem yok ..
Tercih sizin hocam ama anlattıklarınıza dayanarak rom kaynaklı görünüyor :)

Oyla:
Üst Alt