Yardım cloud da ana ekran düzeni yedeği

Colognebar10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Red mi s2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11
Telefon Modeli
red mi s2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba arkadaşlar telefonuma hard reset attım az önce fotoları videoları fln pcye yedeklemiştim anaekran düzenini ise mi clouddan yedekledim ancak şimdi yedeği geri yüklerken bazı uygulamarın eklenmediğini gördüm(mesela sosyal medya klasöründe facebook ve whatsapp var instagram ve twitter yok ya da alışveriş klasöründe n11 ve gitti gidiyor varken hepsiburada aliexpress yok) yani anlayacağınız eksik eksik yapmış işleri bunu nasıl düzeltebilirim?

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
hocam uygulamaları mı yüklememiş yoksa yerlerine mi koymamış

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
merhaba arkadaşlar telefonuma hard reset attım az önce fotoları videoları fln pcye yedeklemiştim anaekran düzenini ise mi clouddan yedekledim ancak şimdi yedeği geri yüklerken bazı uygulamarın eklenmediğini gördüm(mesela sosyal medya klasöründe facebook ve whatsapp var instagram ve twitter yok ya da alışveriş klasöründe n11 ve gitti gidiyor varken hepsiburada aliexpress yok) yani anlayacağınız eksik eksik yapmış işleri bunu nasıl düzeltebilirim?
Hocam MiCloud yedeklemelerinde bazı programların yedeklerini almıyor. Bunun için root gerektiren fakat kesin çözüm olan yedekleme programlarını kullanmanızı öneririm. Cloud yedeklemesi ardından bu yedeklemeler ile hiç bir sorun olmadan format ya da rom değiştirme durumunda aynı ayarlara erişebilir oluyorsunuz.

Oyla:

Colognebar10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Red mi s2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam uygulamaları mı yüklememiş yoksa yerlerine mi koymamış
hem yerine koymamış hemde yüklememiş zaten yerine koyulanlar yavaş yavaş iniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam MiCloud yedeklemelerinde bazı programların yedeklerini almıyor. Bunun için root gerektiren fakat kesin çözüm olan yedekleme programlarını kullanmanızı öneririm. Cloud yedeklemesi ardından bu yedeklemeler ile hiç bir sorun olmadan format ya da rom değiştirme durumunda aynı ayarlara erişebilir oluyorsunuz.
root kullanmıyorum hocam teşekkürler

Oyla:
Üst Alt