- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
AminSöylenecek çok söz var ama yeri burası değil.. Allah Türk'ü Korusun.. Amin.
Elimden daha fazla bir şey gelse de yapabilsem keşkee..Allah yardımcıları olsun demekle olsa keşke... Bizim de biseyler yapmamız gerek
Konu dışı bölümü hocam herkes dünyada neler olduğunun farkında olsun diye açılmış bir konu.Maalesef acılı ama bir o kadar da provokasyona açık bir konu ve bence yeri burası değil.
Ne yapalım? Xiaomi yi boykot mu edelim?
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Tartışma yapmaktan ziyade çözüm yolu aramamız daha makbul olucaktır hocam. Aminİzlemiştim, bu tür ortamlarda bunun tartışması yapılamıyor çünkü seviyeli bir tartışma olmaktan çıkıyor ki gerekte yok politika ve türevi konuları başkaları yapsın diğer türlü çok değişik sesler çıkacaktır ortaya o yüzden sadece Allah yardımcıları olsun diyorum.
AminFiller tepişir, çimler ezilir... Allah'ım, kötülere fırsat vermesin, iyileri korusun... Amin.
Bende görmüştüm izleyememiştim anca fırsat bulup izleyebildim. İyi noktaya değinmişsiniz.Video'yu fırsat bulamadığım için izlemedim. Fakat lise tarih bilgilerinde de görülen Ki-Ok dönemi vardır, bilen bilir.. Meşhur Çin Entrikaları'nın yaşandığı zamanlar. Mete Han'ın o kadar savaş vererek kazandırdığı itibarı ve Mete Han'ın asimile olmama politikasını hiçe sayarak Çin'li prenses ile evlenen Ki-Ok yüzünden ülkenin her yerine sızan Çin'li ajanlar devleti içten içe çökertiyorlardı. Yani her zaman Türk'lere karşı bi politika içerisindeydi Çin. Tabii bir o kadarda korkulu rüyaları olmuş Türk'ler.
Amin