- Adım
- serhat
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Konular
- 0
arkadaşlar çinde yakınım var ona mi 5 pro aldırcam ama nasıl alması lazım yardımmm?
Ekleme şimdi baktım ingiltereye 12 dolar kargo gayet uygunmuş.Ben Bulgaristan için hesapladım 35 dolar tuttu.Aslında Birde Yunanista içinde bakmak gerek.Hocam imkanı yok 37 lira olsun.Ben yanlış baktığımı sanmıyorum ama tekrar bi bakayım sizin için.Siz de bakarsanız daha iyi olur.
Ekleme şimdi baktım ingiltereye 12 dolar kargo gayet uygunmuş.Ben Bulgaristan için hesapladım 35 dolar tuttu.Aslında Birde Yunanista içinde bakmak gerek.
Ekleme şimdi baktım ingiltereye 12 dolar kargo gayet uygunmuş.Ben Bulgaristan için hesapladım 35 dolar tuttu.Aslında Birde Yunanista içinde bakmak gerek.
Lütfen son iki sayfayı okuyunuz. Defalarca da yazıyoruz ama nafile. Nereden aldığınızın bir önemi yok. Kim olursa olsun geçen cihazları da oluyor takılan da. Bakın bir arkadaşımız Banggood'dan aldığı telefon için takıldı diye yazmış. Ben takıldı yazmışım. Halbuki 2 hafta kadar önce bir arkadaşın geçmişti. Bu tamamen bir şans. Para sizin zaman sizin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(arkadaşlar bir site var ama hiç alım yapmadım tl hesabı satıyorlar ama güvenilir mi değil mi onu bilemiyorum bu site hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi )
TRT vergisi ekran kartı olan tüm cihazlara geldi diye hatırlıyorum ama yanlış mıdır acaba?Geekbuying'den aldığım Mi5 gümrükte takıldı ve geriye yollandı. Karşı taraf inşallah paranın üzerine yatmaya kalkmaz.
Şu anda kullandığım Redmi Note 2 Prime'ı gearbest'ten almıştım ve sorunsuz geçmişti. Gearbest phablet olarak bildirmişti. Yani tablet olarak belirtildiğinde geçebiliyordu ama artık bu mümkün değil.
Haziran ayında İnternete Bağlanan Tüm Cihazlara TRT Bandrolü ve Yeni Vergi Zammı geldi. Bu sebepten dolayı gelen ürünlerin tamamını bandrol ve vergi için durduruyorlar. Durunca da telefon olduğu ortaya çıkıyor ve geriye yolluyorlar. İnternete bağlanmayacak bir şey gibi gelirse gümrükte takılmayacağını düşünüyorum.
Bandrol ile alakalı konununTRT vergisi ekran kartı olan tüm cihazlara geldi diye hatırlıyorum ama yanlış mıdır acaba?