Alış Çin'den Mi5sPlus Alımı için Site Tavsiyesi

serhatkurnaz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serhat
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
arkadaşlar çinde yakınım var ona mi 5 pro aldırcam ama nasıl alması lazım yardımmm?

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Hocam imkanı yok 37 lira olsun.Ben yanlış baktığımı sanmıyorum ama tekrar bi bakayım sizin için.Siz de bakarsanız daha iyi olur.
Ekleme şimdi baktım ingiltereye 12 dolar kargo gayet uygunmuş.Ben Bulgaristan için hesapladım 35 dolar tuttu.Aslında Birde Yunanista içinde bakmak gerek.

con_radinho

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi5s
Meslek
Mühendis
Konular
4
Ekleme şimdi baktım ingiltereye 12 dolar kargo gayet uygunmuş.Ben Bulgaristan için hesapladım 35 dolar tuttu.Aslında Birde Yunanista içinde bakmak gerek.

evet dediğiniz gibi.bu arada 3-64 de 4-128 de şu an stokda yok görünüyor ES warehouse da.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
(arkadaşlar bir site var ama hiç alım yapmadım tl hesabı satıyorlar ama güvenilir mi değil mi onu bilemiyorum bu site hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi )
Lütfen son iki sayfayı okuyunuz. Defalarca da yazıyoruz ama nafile. Nereden aldığınızın bir önemi yok. Kim olursa olsun geçen cihazları da oluyor takılan da. Bakın bir arkadaşımız Banggood'dan aldığı telefon için takıldı diye yazmış. Ben takıldı yazmışım. Halbuki 2 hafta kadar önce bir arkadaşın geçmişti. Bu tamamen bir şans. Para sizin zaman sizin.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

resolute

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
resolute
Cihazım
discovery
Konular
1
Satıcılar günlüğe takılıp geri giden ürünün parasını nasıl yatırıyor? Banggood gibi siteler kesinti yapıyor mu?

krm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Redmi
Cihazım
Note2 prime
Konular
0
Geekbuying'den aldığım Mi5 gümrükte takıldı ve geriye yollandı. Karşı taraf inşallah paranın üzerine yatmaya kalkmaz.
Şu anda kullandığım Redmi Note 2 Prime'ı gearbest'ten almıştım ve sorunsuz geçmişti. Gearbest phablet olarak bildirmişti. Yani tablet olarak belirtildiğinde geçebiliyordu ama artık bu mümkün değil.
Haziran ayında İnternete Bağlanan Tüm Cihazlara TRT Bandrolü ve Yeni Vergi Zammı geldi. Bu sebepten dolayı gelen ürünlerin tamamını bandrol ve vergi için durduruyorlar. Durunca da telefon olduğu ortaya çıkıyor ve geriye yolluyorlar. İnternete bağlanmayacak bir şey gibi gelirse gümrükte takılmayacağını düşünüyorum.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Geekbuying'den aldığım Mi5 gümrükte takıldı ve geriye yollandı. Karşı taraf inşallah paranın üzerine yatmaya kalkmaz.
Şu anda kullandığım Redmi Note 2 Prime'ı gearbest'ten almıştım ve sorunsuz geçmişti. Gearbest phablet olarak bildirmişti. Yani tablet olarak belirtildiğinde geçebiliyordu ama artık bu mümkün değil.
Haziran ayında İnternete Bağlanan Tüm Cihazlara TRT Bandrolü ve Yeni Vergi Zammı geldi. Bu sebepten dolayı gelen ürünlerin tamamını bandrol ve vergi için durduruyorlar. Durunca da telefon olduğu ortaya çıkıyor ve geriye yolluyorlar. İnternete bağlanmayacak bir şey gibi gelirse gümrükte takılmayacağını düşünüyorum.
TRT vergisi ekran kartı olan tüm cihazlara geldi diye hatırlıyorum ama yanlış mıdır acaba?

krm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Redmi
Cihazım
Note2 prime
Konular
0
TRT vergisi ekran kartı olan tüm cihazlara geldi diye hatırlıyorum ama yanlış mıdır acaba?
Bandrol ile alakalı konunun adresinde detayı var. Ekran kartından bahsetmemiş ama belki onlara ayrı bir vergi gelmiş olabilir.

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Etotalk isimli siteyi duyan ve bilgisi olan var mı?
Ayrıca xiaomi vb Çin markalarının sar değerleri çok yüksek değilmi? Bu konuda fikri olan var mı?

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
etotalk.com sitesinde mi5s plus Gray 6/128 444 dolardan satılıyor.Bir çok sitede olmayan Gray renk var gözüküyor

Üst Alt