Sohbet Çin'den alışveriş yapmayın

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Gündemde olan virüsten dolayı uzun süre Çin'den alışveriş yapmamak en doğrusu olacaktır ben cimere şikayet öneri olarak mesaj attım belki çok kişi atsa dikkate alırlar

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Gündemde olan virüsten dolayı uzun süre Çin'den alışveriş yapmamak en doğrusu olacaktır ben cimere şikayet öneri olarak mesaj attım belki çok kişi atsa dikkate alırlar

Limanları,hava alanlarını kapatalım, güncellemeleri ve Çin'de bulunan vatandaşları ülkeye almazsak kafamız rahat olur clap~~clap~~

Ne cimer mis arkadaş çörek otu gibi her derde deva

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
çinden ülkemize gelen o kadar cok malzeme varki saymakla bitmez, dostum sen iyi guzel dusunmussun fakat bu olay senin benim almamamla degilde devletlerin dikkatleriyle çözülerl bilir ancak.

İsrail'i protesto için kola almamak, geçen sene Hollandayi protesto için ineği kesmek,Amerikayi/Trump protesto için turp yemek vs gibi bir şey bu haha--

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsrail'i protesto için kola almamak, geçen sene Hollandayi protesto için ineği kesmek,Amerikayi/Trump protesto için turp yemek vs gibi bir şey bu haha--
Konuyla yaptığın yorumun gram alakası yokta sana Çin'den al yak diyen yok Çin'den gelen eşyaları kullanma diyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çinden ülkemize gelen o kadar cok malzeme varki saymakla bitmez, dostum sen iyi guzel dusunmussun fakat bu olay senin benim almamamla degilde devletlerin dikkatleriyle çözülerl bilir ancak.
Devlet önlem alması için biraz dile getirilmesi gerekir

ArdaB

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Editör
Konular
4
Arkadaşlar bu ürünleri kullanmak ne gibi sorunlar açarki sonuçta adamı kullanmıyorsun :?

crazy_g

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
28
Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı gibi biri varken o bakanlıkta aliexpres Alibaba vs tarzı sitelerden alışveriş yapabilen var mı acaba forumda ? Üründen pahalı vergi. Şaka gibi...

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı gibi biri varken o bakanlıkta aliexpres Alibaba vs tarzı sitelerden alışveriş yapabilen var mı acaba forumda ? Üründen pahalı vergi. Şaka gibi...
buda farkli bir bakis acisi, ama haklisiniz.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam biz halen kola almıyoruz. O günden beri Fanta içiyoruz.giggle~~

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Konu dışı yorum yapmayalim lütfen.
Arkadaşın dedigi ile dalga gecenler görüyorum. Ama olayın ciddiyetini kavrayamayanlar azicik haberlere bakabilir. Çin'de 3 sehir karantina altina alindi. Bakin 3 bina ,mahalle degil sehir diyorum. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Sağlık bakanlığı da havalimanlarinda Çin'den gelenler icin extra ısıya duyarli xray cihazlarindan gecirilme zorunluluğu getirdi. Ayrıca wuhan dan İstanbula olan bir uçuş iptal edildi.
Ayrıca huwaei nin yapacağı bir etkinlik iptal edildi.
Durum şimdilik bu.

Üst Alt