Yardım Çin versiyon global rom note 13 pro bootloader kilidini açmak

hatakekakashim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
redmi note 13
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.4.0.UNRMIXM
Telefon Modeli
redmi note 13 pro 5g garnet
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar ben bu cihazı bayağı bir uygun fiyata aldım. Haliyle böyle bir sorunu mevcut cihazın. Bootloader kilidini açarken global yöntemi (fazla beklemeden) ile mi açmam gerekiyor çin yöntemi ile mi açmam lazım bootloader kilidini.

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
yani çok detaylı bakamadım hocam ama benim sürüm kodunda mixm yerine mxm yazıyordu o düzelmiş ama hala güncelleme almıyor çok da önemi yok ama böyle güncelleyebiliyorsak ya
evet telefonda almıyor göncelleme.. demekki böyle bir yöntem varmış.

ayrıca diğerini indiriyorsan yüklediğinde dönüş yaparsın hocam bana. benimki yava iniyor çunku :)

Oyla:

hatakekakashim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
redmi note 13
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Koydum sıraya hocam güncellemeyi yüklüyor bakalım haber ederim :D

Oyla:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
hocam ben 1.017 deyim şuan. tekrar mi uygulamasayla checkin update yaptı ve os2.205 olanı buldu şimdi onu indiriyorum. aynı şekilde kuracagım. siz güncelleme tamamlanınca. tekrar deneyin sizede gelecek güncelleme. malum böyle güncelleyecegiz. ve global rom yuklu olacak . fake den cıkıyoruz anlasılan :)
Hocam hazır fake romdan sorunsuz çıkmışken OS 2'ye geçmeden bootloader kilidini açmayı deneseydin :) Modem sorunu yaşarsan hemen çözersin.

Oyla:

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
hayde hayırlı olsun hocam
hyperos 2.0a sorunsuz geçti cihaz gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz hocam şebeke falan sağlam hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hazır fake romdan sorunsuz çıkmışken OS 2'ye geçmeden bootloader kilidini açmayı deneseydin :) Modem sorunu yaşarsan hemen çözersin.
valla nasıl acılıyor bilmediğimden urasamicam lucas :) hocam

hyperos 2.0a sorunsuz geçti cihaz gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz hocam şebeke falan sağlam hala

peki fake romdan çıkmış mı gözüküyor hocam şuan. ve başka güncelle varmı baktınız mı

Oyla:

hatakekakashim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
redmi note 13
Konular
1
hayde hayırlı olsun hocam

valla nasıl acılıyor bilmediğimden urasamicam lucas :) hocam

peki fake romdan çıkmış mı gözüküyor hocam şuan. ve başka güncelle varmı baktınız mı
zaten bu telefona gelen son resmi güncelleme bu, daha hyperos 3 gelmedi note 13e ama cihaz hala fake rom güncelleme almıyor aslında fake rom değil rom orijinal ama incremental diye bir bölüm var burayla oynamışlar güncelleme yapılarak da bu kısım değişmiyor bunun için komple sistemi silip yeni romu flashlamak gerekiyor bootloader açmadan da bu imkansız yani uzun bir süre ya da belki hiç bootloaderı açamayacağız ama en azından güncellemeleri bilgisayardan halledebiliyoruz ona da şükür şu xiaomi çin cihazlarından ne istiyor anlamadım ki deli olacağım açık yazılım diye android alayım iosun yanında kullanırım dedim yaşadığım duruma bak

Oyla:

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
zaten bu telefona gelen son resmi güncelleme bu, daha hyperos 3 gelmedi note 13e ama cihaz hala fake rom güncelleme almıyor aslında fake rom değil rom orijinal ama incremental diye bir bölüm var burayla oynamışlar güncelleme yapılarak da bu kısım değişmiyor bunun için komple sistemi silip yeni romu flashlamak gerekiyor bootloader açmadan da bu imkansız yani uzun bir süre ya da belki hiç bootloaderı açamayacağız ama en azından güncellemeleri bilgisayardan halledebiliyoruz ona da şükür şu xiaomi çin cihazlarından ne istiyor anlamadım ki deli olacağım açık yazılım diye android alayım iosun yanında kullanırım dedim yaşadığım duruma bak
olsun bu yöntemi kesfetmeseydik. güncelleme yapamaycaktık. buna şükür hocam. bende baktım son ve en güncel yazılım buymuş. mis gibi . oldu

Oyla:

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
device info da bende su yazıyor model olarak 2312dra50g

sende ne yazıyor hocam ?

Oyla:
Üst Alt