Yardım Çin versiyon global rom note 13 pro bootloader kilidini açmak

hatakekakashim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
redmi note 13
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.4.0.UNRMIXM
Telefon Modeli
redmi note 13 pro 5g garnet
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar ben bu cihazı bayağı bir uygun fiyata aldım. Haliyle böyle bir sorunu mevcut cihazın. Bootloader kilidini açarken global yöntemi (fazla beklemeden) ile mi açmam gerekiyor çin yöntemi ile mi açmam lazım bootloader kilidini.

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
hocam çok teşekkürler dediğiniz gibi güncelleme yapıyor ama şöyle bir sıkıntı var telefon ekranında yüzde 4.99da takılı gözüküyor ama asisstant programında ilerliyor güncelleme sizde de böyle oldu mu
evet oldu ama sorun yok hocam düzeliyor o :) suan ne güncelliyor hangi sürüm 1,017 falan mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet oldu ama sorun yok hocam düzeliyor o :) suan ne güncelliyor hangi sürüm 1,017 falan mı
ayrıca bende kayıt mayıt yok o sebeple gönül rahatlıgıyla guncelledim. sizde varsa giderse sorumluluk kabul etmem hocam ona göre ya durdurun ya deneyin karar sizin elbet. üsttee yazmıstım :)

hocam bende de aynı cihazdan var 5g olanı ,

bl kapalı 8.aya kadar açık.. güncelleme yapıyorum şuan OS2.205 ve global romlu güncelleme. bendekide çin sanırım. ama yazılım yükleniyor. 1.04 vardı içinde sizdede öylemi ?
burda yazmısım :)

Oyla:

hatakekakashim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
redmi note 13
Konular
1

ayrıca bende kayıt mayıt yok o sebeple gönül rahatlıgıyla guncelledim. sizde varsa giderse sorumluluk kabul etmem hocam ona göre ya durdurun ya deneyin karar sizin elbet. üsttee yazmıstım :)

burda yazmısım :)
sıkıntı yok hocam benim de cihazda kayıt direnç falan yok hiç şu an 52 oldu güncelleyecek gibi sorunsuz 1.017ye son sürüme geçiyorsunuz siz sanırım güncelledikten sonra beni de bilgilendirir misiniz rica etsem

Oyla:

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
sıkıntı yok hocam benim de cihazda kayıt direnç falan yok hiç şu an 52 oldu güncelleyecek gibi sorunsuz 1.017ye son sürüme geçiyorsunuz siz sanırım güncelledikten sonra beni de bilgilendirir misiniz rica etsem
hocam ben 1.017 deyim şuan. tekrar mi uygulamasayla checkin update yaptı ve os2.205 olanı buldu şimdi onu indiriyorum. aynı şekilde kuracagım. siz güncelleme tamamlanınca. tekrar deneyin sizede gelecek güncelleme. malum böyle güncelleyecegiz. ve global rom yuklu olacak . fake den cıkıyoruz anlasılan :)

Oyla:

hatakekakashim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
redmi note 13
Konular
1
hocam ben 1.017 deyim şuan. tekrar mi uygulamasayla checkin update yaptı ve os2.205 olanı buldu şimdi onu indiriyorum. aynı şekilde kuracagım. siz güncelleme tamamlanınca. tekrar deneyin sizede gelecek güncelleme. malum böyle güncelleyecegiz. ve global rom yuklu olacak . fake den cıkıyoruz anlasılan :)
1.017ye geçtiyseniz sorunsuz fake romdan çıkmışsınız bu kadar basit beklemiyordum çözümü sabahtan beri araştırmadığım başlık kalmadı

Oyla:

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
1.017ye geçtiyseniz sorunsuz fake romdan çıkmışsınız bu kadar basit beklemiyordum çözümü sabahtan beri araştırmadığım başlık kalmadı
ben günlerdir bakıyordum. son çare bunu deneddim ve oldu. harikada oldu :) başka telefona verilen buyöntemle

Oyla:

hatakekakashim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
redmi note 13
Konular
1
ben günlerdir bakıyordum. son çare bunu deneddim ve oldu. harikada oldu :) başka telefona verilen buyöntemle
şu an güncelledi ve fake romdan çıkmış deviceinfodan baktığım kadarıyla gerçekten mucize allah razı olsun sizden

Oyla:

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
şu an güncelledi ve fake romdan çıkmış deviceinfodan baktığım kadarıyla gerçekten mucize allah razı olsun sizden

valla cok sevindim hocam. ne güzel :) rica ederim ne demek. tekrar deneyin şimdi update olayını ilk yaptıgınız gibi şimdidde 0s 2 yi gösterecektir.

bunu gösteriyor mu sizdede tekrar denediğinizde. haber edersiniz

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

hatakekakashim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
redmi note 13
Konular
1
valla cok sevindim hocam. ne güzel :) rica ederim ne demek. tekrar deneyin şimdi update olayını ilk yaptıgınız gibi şimdidde 0s 2 yi gösterecektir.

bunu gösteriyor mu sizdede tekrar denediğinizde. haber edersiniz
evet gösteriyor indiriyorum ben de şu an

Oyla:

hatakekakashim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
redmi note 13
Konular
1
haydi rastgele ozaman bende indiriyorum hocam. cihazlarımız fakeden cıktı değil mi :)))
yani çok detaylı bakamadım hocam ama benim sürüm kodunda mixm yerine mxm yazıyordu o düzelmiş ama hala güncelleme almıyor çok da önemi yok ama böyle güncelleyebiliyorsak ya

Oyla:
Üst Alt