Yardım Çin versiyon global rom note 13 pro bootloader kilidini açmak

hatakekakashim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
redmi note 13
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.4.0.UNRMIXM
Telefon Modeli
redmi note 13 pro 5g garnet
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar ben bu cihazı bayağı bir uygun fiyata aldım. Haliyle böyle bir sorunu mevcut cihazın. Bootloader kilidini açarken global yöntemi (fazla beklemeden) ile mi açmam gerekiyor çin yöntemi ile mi açmam lazım bootloader kilidini.

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
hocam şebeke bende de yok araştırdım bayağı tek çare hindistan roma geçmek (nfc gidiyor) bu da ücretli 75 dolar gibi bir ücreti var yaptıracağım ben zaten telefonu 5 bin küsüre aldım niye bu kadar ucuza sattığı belli oldu çocuğun
China HyperOS 3.0.2.0.WNRCNXM bunu mi asistant yuklermi? Hadi yükledi şebeke gelirmi acaba. :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
yüklemedi :) ne sacma bir telefon yahu güncelle diye konu acan arlkadaş sebekenin gidecegini söylemedin ,mafeettin cihazı :)
Konu açan arkadaş değil, farklı bir model için hazırlanan rehberi bu cihaz için kullanıp öndererek siz pek çok kişinin cihazına zarar verdiniz... Konu içerisindeki ilk mesajınız düzenlenmiş ve uyarı eklenmiştir. Lütfen emin olmadan, deneyimlemeden farklı cihazlar için hazırlanan rehberleri başka cihazlarda uygulamayınız ve önermeyiniz.

Oyla:

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Konu açan arkadaş değil, farklı bir model için hazırlanan rehberi bu cihaz için kullanıp öndererek siz pek çok kişinin cihazına zarar verdiniz... Konu içerisindeki ilk mesajınız düzenlenmiş ve uyarı eklenmiştir. Lütfen emin olmadan, deneyimlemeden farklı cihazlar için hazırlanan rehberleri başka cihazlarda uygulamayınız ve önermeyiniz.
hocam ben kesinlikle yapın diyerek önermedim riskleri ilettim. benim şebekemin gittiğini belirttim. riskleri söyledim. lütfen. suçlamayınız :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
hocam ben kesinlikle yapın diyerek önermedim riskleri ilettim. benim şebekemin gittiğini belirttim. riskleri söyledim. lütfen. suçlamayınız :)
İlk mesajınız : Yardım - Çin versiyon global rom note 13 pro bootloader kilidini açmak

Bu da size yapılan uyarıya verdiğiniz cevap : Yardım - Çin versiyon global rom note 13 pro bootloader kilidini açmak

Mesajınız için mağdur arkadaşlarımızın göndermiş olduğu raporlara ait ekran görüntülerini ise gizlillik nedeniyle paylaşamıyorum ama siz de tahmin ediyorsunuzdur...

Oyla:

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
İlk mesajınız : Yardım - Çin versiyon global rom note 13 pro bootloader kilidini açmak

Bu da size yapılan uyarıya verdiğiniz cevap : Yardım - Çin versiyon global rom note 13 pro bootloader kilidini açmak

Mesajınız için mağdur arkadaşlarımızın göndermiş olduğu raporlara ait ekran görüntülerini ise gizlillik nedeniyle paylaşamıyorum ama siz de tahmin ediyorsunuzdur...
Hocam ben alıntı yapmışım, yontemi paylasan ben değilim ki, msjlarima bakın ne demişim,benim için önemli değil 8 ay açık demişim. Ayrıca ben yaptım guncelledi, IMEI duruyor lakin şebeke yok diyede not düşmüşüm. İlla yapın yapın yapın diyerek kimseyede dememisim. Yargısız infaz yapmayınız lütfen)

Oyla:
Üst Alt