Soru Çin ve Global Xiaomi 15 ultra farkları neler?

SheTookIt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Nothing (2a)
Konular
1
Hocam son zamanlarda 15 Ultra bakıyorum her istediğimi sorunsuz karşılıyor. Fakat karşımda iki seçenek var. Birincisi daha ucuza sahibinden veya Çin'den almak. Fayda olarak bataryası büyük ve şahsen yeşil ve gri olan rengi çok güzel duruyor. Ya da, pahalı olacak ama global olacak. Globalde eSIM olması ve yazılımının iyi olması var. Şimdi sorum şu, Çin versiyonu alırsam bildirimlerle ilgili sorun varmış nedir acaba? Ve Google hizmetlerini nasıl indirebilirim? Çin versiyonu alırsam tek pişman olacağım eSIM. Ayrıca menülerin İngilizce olması çok önemli değil İngilizcede iyiyim ve aslında yabancı video rehberleri için daha rahat olur😀. Kayıt olayında da, direnç kayıt, server kayıt nedir? Pasaport kayıt mantıklı mı? Ayrıca direk Çin'den getirirsem kendim kaydettirmem benim için pek önemli değil kamera ve oyun için kullanacağım internet pek önemli değil.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Çin model cihaz almayın. Her zaman global cihazlar tercih edin.
en başta donanımsal eksik bandlar sebebiyle çekim sorunu yaşarsınız.
Bootloader kilidi açamaz, global rom yükleyemezsiniz. Server kayıt çıkarsa yaptıramazsınız. En ufak brick durumlarında tamiri zor olur olursa da yüksek ücretler ödersiniz ve alırken kazandığınız fiyat avantajını böylelikle kaybedersiniz. Tüm bu sıkıntılar cihazı satma durumu olursa da sıkıntı yaşatır.
Özet olarak; Çin model cihaz almayın, aldırmayın.

Üst Alt