Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımÇin telefona global rom yuklenerek satılan telefonlar otomatik normal bir global versiyon gibi güncelleme alıyor mu ?
Tamamen bilmediğim için soruyorum hocam, kusura bakmayın.
Şimdi ben baktım telefonda unlocked yazmıyor. Ben global diye alıştım. Benim telefon çin rom lu olup sonradan globale dönüştürülmüş olamaz bu durumda değil mi?
Ayrıca güncelleme vs yaparken brick durumu yaşar mıyım?
Tamamen bilmediğim için soruyorum hocam, kusura bakmayın.
Şimdi ben baktım telefonda unlocked yazmıyor. Ben global diye alıştım. Benim telefon çin rom lu olup sonradan globale dönüştürülmüş olamaz bu durumda değil mi?
Ayrıca güncelleme vs yaparken brick durumu yaşar mıyım?
Olamaz , global rom atıldığında kilit tekrar kapatılabilmesi için çin romu yüklemesi gerek , eğer çin cihazı değil global ise zaten sorun yok demektir sorunsuz güncellemede alır global rom flashlayarak bl kilidi de tekrar kapatılır sorun yaşanmaz...
Olamaz , global rom atıldığında kilit tekrar kapatılabilmesi için çin romu yüklemesi gerek , eğer çin cihazı değil global ise zaten sorun yok demektir sorunsuz güncellemede alır global rom flashlayarak bl kilidi de tekrar kapatılır sorun yaşanmaz...