Yardım Çin sürümlü tableti türkçeye çevirme imkânı var mı? (Xiaomi pad 6s pro)

Jeanpsartre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi pad 6s pro
Telefon Modeli
xiaomi
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar Merhaba,
Burada yeniyim ve çok kısıtlı bilgiye sahibim. Elimde xiaomi pad6s pro var, daha doğrusu gelecek hâlen. Çin sürümlü olduğu için global modele çevirebilme imkânı var mıdır? Ya da dilini Türkçeye çevirebilme durumu nedir? Yorumlarınız için şimdiden müteşekkirim.

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
15
Merhabalar.
Çin romunda kalmanızı tavsiye ederim, çünkü Xiaomi cihazlar için en stabil rom her zaman Çin romları oluyor.
Türkçe dil eklemenin tek yolu cihazınızın bootloader kilidini açmanız ve root yapmaktır. Ardından Magisk üzerinden global dil paketi modülü flashlamalısınız. Modülün linki:

Ya da isterseniz Global bir roma da geçiş yapabilirsiniz. Bu işlem için root yapmanıza gerek yok fakat cihazınızın bootloader kilidi açık olmak zorunda.
Kilidi açmak için Xiaomi Community uygulamasına cihazınızla ve Xiaomi hesabınızla girip bootloader unlock için talep oluşturmalısınız.
Ardından PC'nizden MiUnlockTool'u indirin ve Xiaomi hesabınızla giriş yapın. Cihazınızı fastboot moda alıp bilgisayara bağlayın ve unlock deyin. İlk denemede başarısız olacak çünkü size 3 veya 7 günlük bir bekleme süresi verecek. Süre dolduğunda MiUnlockTool ile tekrar denediğinizde kilidinizi açabileceksiniz.

Global ve tüm cihaz romları için size link bırakıyorum. Geçmek isterseniz, buradan son sürüm global romlardan birini indirebilirsiniz:
Benim tavsiyem global rom olarak EEA sürümü olur, pil ve performans optimizasyonu daha iyi bir rom olarak. Ama dediğim gibi en iyisi aslında Çin romudur. Yine de seçim size kalmış.

Yeni cihazınız şimdiden hayırlı olsun.
İyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt