Çözüldü Çin Romundan Başka rom kuramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Mi 8 SE cihazıma Çin romundan başka rom Kuramıyorum.. Twrp kurduktan sonra hangi Rom u kursam.. Cihaz hep fastboot modda kalıyor

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Arkadaşlar Mi 8 SE cihazıma Çin romundan başka rom Kuramıyorum.. Twrp kurduktan sonra hangi Rom u kursam.. Cihaz hep fastboot modda kalıyor
Bu adımları uygula sorunsuz geçeceksin. yn~~
İhtiyaçlar
Mi 8 se çin romu
Twrp 1102

China Rom kurulumu bittikten sonra Twrp yüklemesine geçeceksiniz. Bu linkten indirdiğiniz Rar dosyasının içindeki klasörü çıkarın. Cihazı fastboot moduna alıp çıkardığınız klasörün içinde twrp yükleme.bat dosyasına tıklayın ve yükleyin.

BAŞKA SÜRÜM ROM VE TWRP İLE DENEMEYİNİZ.
AŞAĞIDAKİ SÜRÜM İLE YAPACAKSINIZ.

chine V9.5.11.0.OEBCNFA Link

Romu yüklerken mi flash ile yüklenmesi gerekli fastboot modun da clear all ( clear all and lock seçmeyin kesinlikle ) seçili olarak geçiş yapılması gereklidir.
Custom roma geçmek için ise , 1102 twrp kurup format data yapacaksınız. Daha sonra advanced wipe ye girip system data cache dalvik işaretleyip çubuğu kaydırın ve geri dönün restart recovery yaptık dan sonra install kısmına gelip v10.3.2.0 sürümü kuracaksiniz (Eğer v11 sürümü kurarsanız yine fastboot ta kalir).
V10.3.2.0 kurduktan sonra twrp yi 1227 sürüme güncellemeniz gerekiyor. Twrp üzerinden IMG yükleyerek 10 saniye de güncellerseniz. V11 sürüme o şekilde geçersiniz. İşlemler bu kadar hayırlı olsun :)

V10.3.2.0 Link

Twrp 1227
(Kurulumu yukarıda anlattığım şekilde aynı)

Son düzenleme:
Oyla:

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
Bu adımları uygula sorunsuz geçeceksin. yn~~
İhtiyaçlar
Mi 8 se çin romu
Twrp 1102

China Rom kurulumu bittikten sonra Twrp yüklemesine geçeceksiniz. Bu linkten indirdiğiniz Rar dosyasının içindeki klasörü çıkarın. Cihazı fastboot moduna alıp çıkardığınız klasörün içinde twrp yükleme.bat dosyasına tıklayın ve yükleyin.

BAŞKA SÜRÜM ROM VE TWRP İLE DENEMEYİNİZ.
AŞAĞIDAKİ SÜRÜM İLE YAPACAKSINIZ.

chine V9.5.11.0.OEBCNFA Link

Romu yüklerken mi flash ile yüklenmesi gerekli fastboot modun da clear all ( clear all and lock seçmeyin kesinlikle ) seçili olarak geçiş yapılması gereklidir.
Custom roma geçmek için ise , 1102 twrp kurup format data yapacaksınız. Daha sonra advanced wipe ye girip system data cache dalvik işaretleyip çubuğu kaydırın ve geri dönün restart recovery yaptık dan sonra install kısmına gelip v10.3.2.0 sürümü kuracaksiniz (Eğer v11 sürümü kurarsanız yine fastboot ta kalir).
V10.3.2.0 kurduktan sonra twrp yi 1227 sürüme güncellemeniz gerekiyor. Twrp üzerinden IMG yükleyerek 10 saniye de güncellerseniz. V11 sürüme o şekilde geçersiniz. İşlemler bu kadar hayırlı olsun :)

V10.3.2.0 Link

Twrp 1227
(Kurulumu yukarıda anlattığım şekilde aynı)
Şuan Deniyorum inşallah Olur. Çok teşekkür ederim yardımız için, Genelde Çin romundan sonra kurduğum tüm twrpler siliniyor.. Wipe yaptıktan sonra umarum buda silinmez :(

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Şuan Deniyorum inşallah Olur. Çok teşekkür ederim yardımız için, Genelde Çin romundan sonra kurduğum tüm twrpler siliniyor.. Wipe yaptıktan sonra umarum buda silinmez :(
Global rom kurarken magisk flashlamazsaınz TWRP silinir hocam.

Oyla:

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
Magisk'in uyum durumu yok hocam.
Burdan indirebilirsiniz.
Birde Birşey Diycem... Ben normalde Stable 11.0.3.0 Kullanıyordum, Stable .11.0.1.0 a güncellemeye çalışırken... TWRP 3.3.1 Kurduğumda Fastboot modda kaldı, Nedeni ney olabilir sizce ?

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Global rom kurarken magisk flashlamazsaınz TWRP silinir hocam.
Mi 8 SE de bu rom ve bu sürüm twrp gitmiyor hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde Birşey Diycem... Ben normalde Stable 11.0.3.0 Kullanıyordum, Stable .11.0.1.0 a güncellemeye çalışırken... TWRP 3.3.1 Kurduğumda Fastboot modda kaldı, Nedeni ney olabilir sizce ?
Siz 11.0.1.0 a geçmek için twrp kurmanıza gerek yoktu. Twrp 1227 ile 11.0.1.0 kurarsaniz. Kendi Twrp si ROM a entegre edilmiş ve otomatik güncelleme yapıyor. Siz China ROM dan benim size söylediğim adımları uygulayarak sorunsuz çıkarsınız. Bende sizinle aynı sorunu yaşamıştım

Oyla:

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt