Yardım Çin romuna gplay.

Merthannn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Merthan
Cihazım
Redmi 9
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
China 12.5.1
Telefon Modeli
Redmi 9 (lancelot)
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhaba dostlarım cihazım redmi 9 android 10 ile kutudan çıktıgı için biliyorsunuzki dynamic partion sahibi.
laakin şöyle bir sorun var system dynamic partionun içinde bulunuyor ve rw yada resize olmuyor ama bayağı araştırdım birtane modlu twrp buldum ve twrp den rw yapabiliyorum üstüne üstlük 100mb yer açıldı laakin en az gapps paketleri 110 mb falan oluyor oda sıkıştırılmış ve sığmıyor system içindeki uygulamarı silmem içinde sistemin açılması gerekiyor ve rw olmuyor.

O yüzden tek google play indirebiliyorum chrome falan yüklenmiyor ve yüklensede sync olmuyor mesela yedegim var wpde hesap girin diyor giriyorum bu hesap zaten kayıtlı diye uyarı alıyorum yardımınızı 4 gözle bekliyorum iyi forumlar.

Merthannn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Merthan
Cihazım
Redmi 9
Konular
11
TWRP yerine SHRP denediniz mi peki?
SHRP zaten twrp sadece birkaç farklı tweaklar var yine aynı system mount edemiyoruz modlu twrp ile modlu edilebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarla açıp düzenleyip imzalayıp ziplemek lazım
imzalamasak ne oluyorki hocam ve gapps benzeri önerileriniz varmı aurora store gibi mesela çünkü çok kullanmak istiyorum çin romunu raha bi 10 kere kurup geri hindistan romuna geçmişimdir.

birde hocam system resize atabilsem bi 300-350 mb aşırı iyi olucak hiç gerek kamıyacak zip le falan uğraşmaya.

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
SHRP zaten twrp sadece birkaç farklı tweaklar var yine aynı system mount edemiyoruz modlu twrp ile modlu edilebiliyor.

imzalamasak ne oluyorki hocam ve gapps benzeri önerileriniz varmı aurora store gibi mesela çünkü çok kullanmak istiyorum çin romunu raha bi 10 kere kurup geri hindistan romuna geçmişimdir.

birde hocam system resize atabilsem bi 300-350 mb aşırı iyi olucak hiç gerek kamıyacak zip le falan uğraşmaya.
Bu işini görür öyleyse

Oyla:

Merthannn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Merthan
Cihazım
Redmi 9
Konular
11
Çıkmaz sokakmı hocalarım?

._.

Bu işini görür öyleyse
Hocam bu bana çok karışık geldi xda'da başka bir script vardı linux üzerinden onu bulmaya çalışıyorum Redmi 9 a10 da oluyordu diyorlardı.

ama konuyu bulamadım.

Oyla:
Üst Alt