Rom Çin ROM'u yükleme

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
32
Direkt içerisinde komut istemi için bat dosyası var kilit açık ise fastboot moda al daha sonrasında içerisinde ki dosyayı çalıştır kurulur yükleme bittene kadar kabloyu çıkartma detayları da alta.

Fastboot ile kurulum:

Xiaomi.eu ROM zip dosyasını indirin
ROM zip dosyasını yeni bir klasöre çıkarın
Cihazınızı kapatın
Cihazınızı Fastboot modunda başlatın (Sesi kısma + güç düğmelerini basılı tutun)
USB kablosuyla PC'ye bağlanın
Kurulum betiklerinden birini çalıştırın (PC işletim sisteminize göre):
- first_install_with_data_format - Xiaomi.eu ROM'unu ilk kez yüklüyorsanız veya sürüm düşürüyorsanız, veri silme işlemiyle.
- update_rom - eski bir Xiaomi.eu ROM'undan güncelleme yapıyorsanız, veri silme işlemi olmadan.
Tamamlamak!
Hocam bilgi için teşekkür ederim.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
pardon hocam, ama eu rom global tabanlı çin değil :(
Eu romun amacı çin de olan global de olmayan özelikleri ve uygulamaları global sürüm farketmeksizin bünyesine çekip bunu kullanıcılara kendi dillerin de kullanma imkanı sunmasıdır.

Eu romlar gereksiz sistem ve Google uygulamalarından arındırılmış bir Roma sahiptir.

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
Eu romun amacı çin de olan global de olmayan özelikleri ve uygulamaları global sürüm farketmeksizin bünyesine çekip bunu kullanıcılara kendi dillerin de kullanma imkanı sunmasıdır.

Eu romlar gereksiz sistem ve Google uygulamalarından arındırılmış bir Roma sahiptir.
Evet hocam haklısınız, ama dediğim konu o değil note 6 proda mesela eu rom çin olmadığı için global tabanlı ve hiç fark etmemişti perfonmas olarak bu cihazda da global tabanlı pek fark edeceğini sanmıyorum onu demek istedim

Orochi™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
18
Çin romu olmayan cihaza eu rom nasıl oluyor onu anlamadım xiaomi.eu çin romunu duzenleyip eu olarak veriyor , herhalde bu cihazın çin romuna sahip başka bir klonu var sanirım
Ayrıca saf çin romuna geçmemek için en büyük sebep bildirim sorunudur bildirimlerde gecikme veya hiç gelmeme durumu oluyor

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
Çin romu olmayan cihaza eu rom nasıl oluyor onu anlamadım xiaomi.eu çin romunu duzenleyip eu olarak veriyor , herhalde bu cihazın çin romuna sahip başka bir klonu var sanirım
Ayrıca saf çin romuna geçmemek için en büyük sebep bildirim sorunudur bildirimlerde gecikme veya hiç gelmeme durumu oluyor
çin romu olmayan cihazlara dediğim gibi global romdan eu yapılıyor hocam

Üst Alt