- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Xiaomi 14 ultra
- Konular
- 11
Hyperos 1-2-3 Sürümlerinde Sorunsuz Çalışan Çin Romuna Türkçe Dil Desteği Ekleyen Magisk Modülü. Çin Romunun %99'unu Türkçe'ye Çeviriyor Port Romlarda da Çeviri Yüzdesi Düşme İhtimali ile Çalışıyormuş.
Kendim Xiaomi 14 Ultra Çin Romunda Test Ettim Çokça Başarılı Bir Modül. MODUL İLK KURULUMDA TELEFONUN AÇILMASI 30DK SÜREBİLİR (BAZI KURULUMDA HYPEROS EKRANİNDA BAZI KURULUMDA ANA LOGO "Mİ" EKRANİNDA BEKLİYOR.)BU MODÜLÜ İLK KURUNCA BİR SEFERLİK BİRŞEYDİR TELEFON LOOP'A GİRDİ SANMAYIN BEKLEYİN AÇILACAKTIR.
Problem Olacağını Sanmıyorum Ama Bin Bir Çeşit Rom Var Model Var Olurda Bir Problem Olur Cihaz 30dk Geçtiği Halde Açılmaz İse Twrpden Dosya Yöneticisini Açıp Data/Adb/Modules Klasörü İçindeki Xiaomiui Klasörünü Silip Yeniden Başlatın Modül Kaldırılmış Olacaktır Ve Telefonunuz Sorunsuz Açılacaktır.
>Dosya
Emeğe Saygısızlık Olmaması Ve Güncel Sürümleri Takip Etmek İsteyen Arkadaşlar Olabileceği İçin Modülün Grubunu Buraya Bıraktım.
Kendim Xiaomi 14 Ultra Çin Romunda Test Ettim Çokça Başarılı Bir Modül. MODUL İLK KURULUMDA TELEFONUN AÇILMASI 30DK SÜREBİLİR (BAZI KURULUMDA HYPEROS EKRANİNDA BAZI KURULUMDA ANA LOGO "Mİ" EKRANİNDA BEKLİYOR.)BU MODÜLÜ İLK KURUNCA BİR SEFERLİK BİRŞEYDİR TELEFON LOOP'A GİRDİ SANMAYIN BEKLEYİN AÇILACAKTIR.
Problem Olacağını Sanmıyorum Ama Bin Bir Çeşit Rom Var Model Var Olurda Bir Problem Olur Cihaz 30dk Geçtiği Halde Açılmaz İse Twrpden Dosya Yöneticisini Açıp Data/Adb/Modules Klasörü İçindeki Xiaomiui Klasörünü Silip Yeniden Başlatın Modül Kaldırılmış Olacaktır Ve Telefonunuz Sorunsuz Açılacaktır.
>Dosya
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Grubundan Alınmıştır.<Emeğe Saygısızlık Olmaması Ve Güncel Sürümleri Takip Etmek İsteyen Arkadaşlar Olabileceği İçin Modülün Grubunu Buraya Bıraktım.