- Adım
- Kaan Savcı
- Cihazım
- Poco x3 pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 71
Herkese iyi akşamlar.
İlk olarak şuan yapacağınız herhangi bir hatadan ben veya Miui Türkiye formu sorumlu değildir!
BU YÖNTEMİ STOCK GLOBAL ROMDA DENEMEYİN SADECE CUSTOM ROM
Başlıkta da görebileceğiniz üzere sadece global romlu cihazları nasıl çin yapabilirsiniz onu göstereceğim
Belki ilk nasıl olabilir diyebilirsiniz ama olay sanıldığından daha basit
Gereksinimler:
Root
MT manager(google dan bulabilirsiniz)
İlk olarak ana dizinden ( / ) "system" klasörünü buluyoruz
İçine girip en alttaki build.prop dosyasını açıyoruz
Aşağıya inip "ro.product.mod_device" yazısını buluyoruz
Sonra oradaki SADECE "_global" yazısını silin ve telefonu yeniden başlatın
Aşağıda Videolu yapım var isterseniz oradanda bakabilirsiniz
Poco x3 pro CSX romda kusursuz çalıştı ve sanırım bütün miui custom romlarında da çalışacaktır
Bakmak isteyen olursa sistemden ve uygulamalarından birkaç tane fotoğraf bıraktım
İlk kurulumdan sonra bazı uygulamalar açılmaya bilir. O uygulamaların çin versiyonlarını indirmeniz gerek
İlk olarak şuan yapacağınız herhangi bir hatadan ben veya Miui Türkiye formu sorumlu değildir!
BU YÖNTEMİ STOCK GLOBAL ROMDA DENEMEYİN SADECE CUSTOM ROM
Başlıkta da görebileceğiniz üzere sadece global romlu cihazları nasıl çin yapabilirsiniz onu göstereceğim
Belki ilk nasıl olabilir diyebilirsiniz ama olay sanıldığından daha basit
Gereksinimler:
Root
MT manager(google dan bulabilirsiniz)
İlk olarak ana dizinden ( / ) "system" klasörünü buluyoruz
İçine girip en alttaki build.prop dosyasını açıyoruz
Aşağıya inip "ro.product.mod_device" yazısını buluyoruz
Sonra oradaki SADECE "_global" yazısını silin ve telefonu yeniden başlatın
Aşağıda Videolu yapım var isterseniz oradanda bakabilirsiniz
Poco x3 pro CSX romda kusursuz çalıştı ve sanırım bütün miui custom romlarında da çalışacaktır
Bakmak isteyen olursa sistemden ve uygulamalarından birkaç tane fotoğraf bıraktım
İlk kurulumdan sonra bazı uygulamalar açılmaya bilir. O uygulamaların çin versiyonlarını indirmeniz gerek
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan indirebilirsinizEkli dosyalar
-
VID_20220923_200923_586.mp42,7 MB · Görüntüleme: 0
-
Screenshot_2022-09-23-20-19-04-696_com.android.settings.jpg389,2 KB · Görüntüleme: 114
-
Screenshot_2022-09-23-20-19-17-653_com.miui.securitycenter.jpg221,7 KB · Görüntüleme: 111
-
Screenshot_2022-09-23-20-19-25-418_com.miui.securitycenter.jpg259,8 KB · Görüntüleme: 107
-
Screenshot_2022-09-23-20-19-28-360_com.miui.securitycenter.jpg530,8 KB · Görüntüleme: 109
-
Screenshot_2022-09-23-20-21-38-076_com.miui.gallery.jpg781,2 KB · Görüntüleme: 115