Yardım Çin rom yükleme

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Arkadaşlar unlock için başvuru yaptım. Sifre gelmesini beklerken çin rom yuklemek istedim.MIMAXGlobal_V8.1.6.0.MBCMIDI romunu indirdim. Update.zip olarak ismini değiştirdim. Güncelleme kısmından yüklerken resimdeki hatayı verdi. Yardım eder misiniz lütfen.site:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
BL Kildi açmak için Çin Developer romu yüklü olması lazım cihazınızda bu yüzden %50 hata veriyor. Diğer romlarda BL kilidini açan arkadaşlarımız var. Çin Developer Recovery romunu indirip güncelleyici uygulamasıyla deneyin yükleme ihtimali düşükte olsa denemeye değer Son çare EDL mod.
Yanlış anlama ögrenmek için soruyorum. Yeni cihaz almis global romlu olanlar bl kilidini acmak için edl mod ile mi yüklüyor çin romunu

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Edl icin kablo mu gerekiyor. Hiç bilmediğim için soruyorum. Çince rom yukleyecegim bir türlü beceremedim

Kablo Brick olan cihazlar için EDL Moda girmek için ihtiyaç duyulan kablo. Adb reboot edl komutunu verdikten sonra cihazın ekranını kararır cihaz EDL moda girmiş demektir ve yükleme yapılır.Forumda konuları mevcut biraz araştırın sonra işlemleri yapınız.

Yanlış anlama ögrenmek için soruyorum. Yeni cihaz almis global romlu olanlar bl kilidini acmak için edl mod ile mi yüklüyor çin romunu

Genelde cihazlarda çakma romla gelir.BL kilidi açmak için sorunusuz bi şekilde EDL modda çin developer romu yüklenmesi gerekir.

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Kablo Brick olan cihazlar için EDL Moda girmek için ihtiyaç duyulan kablo. Adb reboot edl komutunu verdikten sonra cihazın ekranını kararır ve yükleme yapılır.Forumda konuları mevcut biraz araştırın sonra işlemleri yapınız.

Genelde cihazlarda çakma romla gelir.BL kilidi açmak için sorunusuz bi şekilde EDL modda çin developer romu yüklenmesi gerekir.
Teşekkür ederim şimdi anladim. Bir sey sormak istiyorum. Benim pc notebook windows xp 32bit. Usb taktiğim zaman icindekileri görebiliyorum fakat usb hata acikken telefonun görünümü kayboluyor ve aygıt yöneticisinde mtb hatasi veriyor. Ne yaptiysam mtb sorununu çozemedim. Bu şekilde edl de yukleme olur mu

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Update ile çin romu da yuklenmedi zaten

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Edl icin kablo mu gerekiyor. Hiç bilmediğim için soruyorum. Çince rom yukleyecegim bir türlü beceremedim
O konuda hiç bilgim yok hocam bende bilmiyorum
Kablo Brick olan cihazlar için EDL Moda girmek için ihtiyaç duyulan kablo. Adb reboot edl komutunu verdikten sonra cihazın ekranını kararır cihaz EDL moda girmiş demektir ve yükleme yapılır.Forumda konuları mevcut biraz araştırın sonra işlemleri yapınız.

edl moddan çıkmayan cihazlar oluyormuş böyle bir durum söz konusu mu peki? giriyor mu diye test etsem geri nasıl çıkacağım edl modundan?

Oyla:
Üst Alt