bildirimler için bunu yaparsam brick yermiyiz😀 (xiaomi 15 ultra)
Semaru Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Malik Cihazım Xiaomi Mi 6 Yaş 22 Konum İstanbul Katılım 13 Haziran 2021 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 20 Haziran 2025 #21 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. bildirimler için bunu yaparsam brick yermiyiz (xiaomi 15 ultra)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. bildirimler için bunu yaparsam brick yermiyiz (xiaomi 15 ultra)
srkmtn Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Turkey Cihazım redmi note 13 p Yaş 21 Konum ankara Katılım 16 Kasım 2024 Konular 0 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Dün 20:34 da #22 Semaru' Alıntı: Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. bildirimler için bunu yaparsam brick yermiyiz (xiaomi 15 ultra) Genişletmek için tıkla ... biraz önce redmi note 13 pro plus çin romunda (android 15) denedim ve sorunum çözüldü
Semaru' Alıntı: Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. bildirimler için bunu yaparsam brick yermiyiz (xiaomi 15 ultra) Genişletmek için tıkla ... biraz önce redmi note 13 pro plus çin romunda (android 15) denedim ve sorunum çözüldü
E efx711 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım efx Cihazım xioami 15 ultra Yaş 38 Konum turkey Katılım 8 Temmuz 2025 Konular 0 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Dün 21:48 da #23 çin rom yerine eu kullanınn çin romun kahrı çekilmez.