Soru Çin Redmi Note 13 Pro 5G alınır mı?

slayer001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kara
Cihazım
poco x3
Konular
7
Global satanını bulamadım çin cihazı alınır mi şebeke sorunu vs var diyorlar. Bunun yerine 4g olanı almak daha mi mantıklı onda global cihaz var.

AlbayrakBurcu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burcu
Cihazım
Redmi Note 13
Konular
1
ben kullanıyorum çin modeli sorun yok . kendi hatam yuzunden sıfırladım telefonu imei gitti. herhangı bır sorun yasamadım 5 aydır kullanıyorum

slayer001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kara
Cihazım
poco x3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben kullanıyorum çin modeli sorun yok . kendi hatam yuzunden sıfırladım telefonu imei gitti. herhangı bır sorun yasamadım 5 aydır kullanıyorum
şebekede düşüklük internet hızında yavaşlık vs varmı yada fake rom tarzı birşeyler

AlbayrakBurcu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burcu
Cihazım
Redmi Note 13
Konular
1
şebekede düşüklük internet hızında yavaşlık vs varmı yada fake rom tarzı birşeyler
ilk aldıgım zaman fake rom yüklüydü kılıt acık degıldı. ücretlı sekılde kılıt actırıp global rom kurdurdum. 5 ay sonra direnc attırdım + imei- herhangı bır sorun yasamadım kamera ve genel performans harıka

cexen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Redmi Note 10 P
Meslek
IT
Konular
2
ilk aldıgım zaman fake rom yüklüydü kılıt acık degıldı. ücretlı sekılde kılıt actırıp global rom kurdurdum. 5 ay sonra direnc attırdım + imei- herhangı bır sorun yasamadım kamera ve genel performans harıka
Nerede yaptırdınız bl kilit açma işlemini?

ci021

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
10
kilidi ne kadara açtırdınız hangi yontemle actilar?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Nerde işlem sağladınız herkes bir yer arıyor ben dahil

fantastik74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
ben doğubanktan almıştım cihazı tahtakalede bir yere yaptırıyorlar ,aldığım telefoncu bir yere gönderdi orada yaptırdı. Şuan nfc falan her şey aktif sıkıntısız kullanıyorum. Ben oradayken birisi fiyat sordu 1500 lira dediler.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
ben doğubanktan almıştım cihazı tahtakalede bir yere yaptırıyorlar ,aldığım telefoncu bir yere gönderdi orada yaptırdı. Şuan nfc falan her şey aktif sıkıntısız kullanıyorum. Ben oradayken birisi fiyat sordu 1500 lira dediler.
Aldığın yere sorsana hocam uzaktan yapılabiliyor sonuçta bu işlem bize destek verebilir mi bizi ilgilendiren sadece bootloader kilid açılması

ibrahimmusab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
7
Cihazım
Redmi no 6 Pro
Konular
3
Hocam hangi romu kullanıyorsunuz sürüm numarası nedir bir de güncelleme alıyor mu cihazınız

Üst Alt