Çözüldü Çin pazarı Hasan Bahar Hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

miusevmez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
note
Konular
5
Facebok çin gurubunda hasan bahardan poco x3 aldım neyse cihaz geldi şarj aleti 30w çıktı kendisine yazdım 33 olması lazım diye olabilir tombala misali gibi bir yanıt aldım :)

Neyse öyle de kullanırım dedim birde cihazda kamera da çizik gördüm kendisine yazdım iade yollayın dedi yolladım.
Kargo şubeye gelmiş dağıtım günü salı günü diyor gidip alın veya aldırın dedim iademi yapın yok salıya kadar bekle gelsin diyor sonuç hadi işine diyip konuşma engeli ve guruptan attı yorum sizindir.

Bugüne kadar 10-15 cihaz aldım başka kişilerden böyle bir yaklaşım gösteren satıcı görmedim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Bi yandan haklı bazı alanlar mobil alan olduğu için haftanın belli günlerinde kurye gelebiliyor ki çoğu alışveriş uygulamasında vs. ürün satıcının eline ulaşmadan ücret iadesi yapmıyorlar. Birde pandemi sürecinde ilçe dışına vs. çıkmak sıkıntılı olabiliyor biliyorsun. Sahtekar mı değil mi bilemem orası sizi ilgilendiren bir durum ama durum bu. Sakince durumu izah etmek yerine gruptan atması ve engellemesi yanlış bir hareket olmuş. Sonuçta ortada satmış olduğu ve geri iadesi yapılacak bir ürün var iletişimde kalınmalı.

Son düzenleme:

miusevmez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
note
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi yandan haklı bazı alanlar mobil alan olduğu için haftanın belli günlerinde kurye gelebiliyor ki çoğu alışveriş uygulamasında vs. ürün satıcının eline ulaşmadan ücret iadesi yapmıyorlar. Sahtekar mı değil mi bilemem orası sizi ilgilendiren bir durum ama durum bu. Sakince durumu izah etmek yerine gruptan atması ve engellemesi yanlış bir hareket olmuş. Sonuçta ortada satmış olduğu ve geri iadesi yapılacak bir ürün var iletişimde kalınmalı.
Zaten çizik ve şarj konusunda mağduriyet var üstüne bu olay tuz biber.
Diyor ki ilk defa iade degisim yapmıyorum, madem öyle biliyor dağıtım günlerini ona göre ayarlaması lazım yerini şubeye yakın bunu da alıcımı düşünecek.

Yaklaşımı da kötü ben almadan önce 3-4 olumsuz yorum burada ve başka yerde gördüm ama dedim olabilir denk gelmiştir ama görüyorum ki öyle değilmiş...

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Genelde bu tarz durumlarda her iki tarafı da dinlemeden yorum yapmak yanlış oluyor ama burada sadece sizin paylaştıklarınıza bakarak satıcıya hak verdiğimi söylemek istiyorum... Gönderdiğiniz ürünü görmeden iade yapmaması bence de mantıklı. Gönderdiğiniz kargodan salatalık çıkarsa ne olacak?

Elbette ki 2300 tl için dolandırıcılık yapmazsınız ama maalesef ülkedeki tüm dolandırıcılar aynı şeyi söylüyorlar. Kargo teslim edillene kadar bir kaç gün beklemeniz en doğrusu.

miusevmez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
note
Konular
5
Genelde bu tarz durumlarda her iki tarafı da dinlemeden yorum yapmak yanlış oluyor ama burada sadece sizin paylaştıklarınıza bakarak satıcıya hak verdiğimi söylemek istiyorum... Gönderdiğiniz ürünü görmeden iade yapmaması bence de mantıklı. Gönderdiğiniz kargodan salatalık çıkarsa ne olacak?

Elbette ki 2300 tl için dolandırıcılık yapmazsınız ama maalesef ülkedeki tüm dolandırıcılar aynı şeyi söylüyorlar. Kargo teslim edillene kadar bir kaç gün beklemeniz en doğrusu.
Kargo 5 gün sonra teslim olacak 1 kaç gün değil benim kızdığım nokta iade yaptım kaç kez diyor yani kargonun tek gün dağıtım yaptığını biliyor buna göre önlem alması lazım iş yapıyor sonuçta.
En kızdığım ise engel atıp hadi işine demesi paranızla rezil oluyorsunuz.

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Kargo 5 gün sonra teslim olacak 1 kaç gün değil benim kızdığım nokta iade yaptım kaç kez diyor yani kargonun tek gün dağıtım yaptığını biliyor buna göre önlem alması lazım iş yapıyor sonuçta.
İyide kargoyu gönderdiniz ve kargo şubeye Çarşamba günü geldi mecburen 6 gün daha beklemesi gerekecek. Sizin bu konuyu göndermeden önce satıcı ile konuşmanız gerekiyordu. Haksız bir yorum da yapmak istemiyorum. Kimin haklı kimin haksız olduğunu bilmek biraz zor.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Engel konusunda yorum yapamam ama sizin gönderdiğiniz kargonun ona geç ulaşmasının sorumluluğunu almasını açıkçası kendi adıma ben beklemezdim... Gecikmeden dolayı kızmanız gereken kişi satıcı değil de kargo şirketi gibi görünüyor.

miusevmez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
note
Konular
5
Engel konusunda yorum yapamam ama sizin gönderdiğiniz kargonun ona geç ulaşmasının sorumluluğunu almasını açıkçası kendi adıma ben beklemezdim... Gecikmeden dolayı kızmanız gereken kişi satıcı değil de kargo şirketi gibi görünüyor.
Yapmayın hocam biz kargo ile ürün alırken hangi kargo ne zaman getirir veya şube yakınlık konusunu hesap ederiz, bu kişiler onlarca cihaz satıyor parayla iş yapıyor bedava değil bunu düşünüp iş yapması lazım.

Üstelik zaten sorunlu cihaz gelmiş ben
onun dediği kargo firması ile yolladım daha ne yapayım.
Cihazı gönderirken sağ soluna baksalar şuan bu durum olmazdı.

miusevmez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
note
Konular
5
Bugün ödeme yaptı konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt