Yardım Çin modeli 13 ultra ve Türk Telekom hat kullanımı

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
14
Herkese iyi forumlar, elimde geçen sene aldığım Çin modeli server kayıtlı mi 13 Ultra cihazım var üni okuduğum için 9 ay şehir merkezinde 3 ay ise köyde kırsal kesimde kullanıyorum cihazı, Türkcell ile kullandığım 1 senede bana kırsalda neredeyse hiç problem çıkarmadı fakat 20 gün sonra sözleşmem bitiyor, 60gb lık pakete 410tl ödüyordum fakat yeni sözleşme yaparsam paket fiyatım 540tl olacakmış , eğer Türk Telekom a geçersem aynı paket orada 380tl, arada ciddi anlamda fark var fakat daha önce global 11t ile Türk Telekom kullanmış biri olarak köy merkezinde olmasa da kırsal kesimde dağda bayırda tarlada bana illallah ettirdi sürekli hat kesiliyordu, sizce tekrardan TT ye geçmek bu fiyat farkında değer mi yoksa başım ağrımasın diyip Türkcell de mi sözleşme uzatmalıyım (. Vodafone de 60gb lık paket 580tl)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kırsal kesimlerde genel olarak turkcell başarılı. Yapmanız gereken çok basit TT geçmeden önce çevrenizden 1 tane TT hat bulup telefonunuza takıp deneyin. Sorun olmaz ise kullanın ama global 11t de bile sorun yaşadıysanız çin model cihazda kesinlikle şebeke sorunları yaşarsınız.

Üst Alt