Yardım çin mi13 ultra bottloader kilitledim nasıl düzeltebilirim

bayrama

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bayram ali
Cihazım
x5 pro 5g
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hyperos 2 çin sürümü
Telefon Modeli
mi 13 ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
cihazım geldikten sonra kilidi açtım ve bir problem olmadı daha 1 ay kadar önce cihazın bl kilidini mi flasta yanlışlıkla kapattım cihaz fastboot harici moda girmiyor nasıl tamir edebilirm veya ettirebilirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
kilit açtığınız mi hesabı cihazda açık ise beklemeden tekrar kilit açabilirsiniz. ilk nasıl açtıysanız aynı işlemi tekrar edin. işe yaramaz ise başınız büyük belada demektir.

Oyla:

bayrama

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bayram ali
Cihazım
x5 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kilit açtığınız mi hesabı cihazda açık ise beklemeden tekrar kilit açabilirsiniz. ilk nasıl açtıysanız aynı işlemi tekrar edin. işe yaramaz ise başınız büyük belada demektir.
cihaz kilidi aılmıyor satıldığı yerden farklı yerde kilidi açılamaz hatası veriyor belirtiğim gibi cihaz çin cihazı bunu yaptırabilirmiyim

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
cihaz kilidi aılmıyor satıldığı yerden farklı yerde kilidi açılamaz hatası veriyor belirtiğim gibi cihaz çin cihazı bunu yaptırabilirmiyim
Yapılır. Direnç değişecek artık. Üstünede pahalı çin server ile yazılım atılacak. Maliyet ve masraf mevcut

Oyla:

bayrama

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bayram ali
Cihazım
x5 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapılır. Direnç değişecek artık. Üstünede pahalı çin server ile yazılım atılacak. Maliyet ve masraf mevcut
daha önce kayıt yapılmadı dirençsiz cihaz direnç değişimi olmadan yapma şansınız varmı

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
daha önce kayıt yapılmadı dirençsiz cihaz direnç değişimi olmadan yapma şansınız varmı
Fake rom yüklenip açılabilir. Güncelleme yapmayabilir. Kredi maliyeti yüksek. Eğer açılmaz recovery de kalırsa kredi riski var. Sonrasında zorunlu olarak direnç değişimi gerekebilir. Şu ortamda o cihaza kilit kapatarak verebileceğiniz en büyük zararı vermişsiniz.

Oyla:
Üst Alt