Soru Çin Mi 8 Almak Rom ve Bootloader

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
11
Arkadaşlar Mi 8 alacağım lakin direk kutuda global sürüm bulamadım bulduklarımda pahalı. Çin olanlarından alsam bootloader işine girmeden global rom yükleyebilir miyim ? Yada yüklesem ilerde sorun çıkar mı ? Mi 8 konusunda görmüştüm yurtıdışında bazı arkadaşlara uyarı gelmiş sanırım. Çin cihazı alınırmı yoksa Global mi alayım ilerde sıkıntı yaşar mıyım ?

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Global ile Çin arasında sorun olmaması lazım.
cantara hocam çin versiyonlarına bootloader kilidi acıldıktan sonra global rom yükleniyor mu?

Oyla:

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Brick olmasından da korkuyorum bir yandan cihazın ama ondada sanırım "clean and lock" seçili olmaması gerek. İlerde rom konusunda uyarı alıpda Xiaominin bu duruma kapatmasından korkuyorum işin aslı

Oyla:

cebi 1461

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Lenovo k3 no
Konular
0
bu konuyu bende çok merak ediyorum. Piyasada ucuz olan mi8 ler çin versiyonu ilerde sıkıntı olurmu güncelleme alırmı?

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Sen al Çin cihazını 6 ay sonra hevesin geçer o zaman satarsın sorun olmaz :)
Burası Türkiye burada bir tek ölüme çare yok Yes~~

Oyla:

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
Çin cihazı alıp kullan hocam. Çoğu uygulamalar Türkçe zaten. Global rom yüklemeye çalışıp cihazı riske atmayın.

Sent from my MI 8 Explorer Edition using Tapatalk

Oyla:

Jeansque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
8
Arkadaşlar Mi 8 alacağım lakin direk kutuda global sürüm bulamadım bulduklarımda pahalı. Çin olanlarından alsam bootloader işine girmeden global rom yükleyebilir miyim ? Yada yüklesem ilerde sorun çıkar mı ? Mi 8 konusunda görmüştüm yurtıdışında bazı arkadaşlara uyarı gelmiş sanırım. Çin cihazı alınırmı yoksa Global mi alayım ilerde sıkıntı yaşar mıyım ?
Hocam facebook gruplarında satılan çoğu cihaz çinden gelme, hakeza benim cihazım da öyle. Cihazı aldığım kişi telefona miui.eu yükleyip gönderdi bana, bir problem olmadan türkçe kullanıyorum. Gerçi ben de global kararlı yüklemek için araştırma yapıyorum şu an xiaomi mi tool isimli bir program varmış.

Oyla:

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam facebook gruplarında satılan çoğu cihaz çinden gelme, hakeza benim cihazım da öyle. Cihazı aldığım kişi telefona miui.eu yükleyip gönderdi bana, bir problem olmadan türkçe kullanıyorum. Gerçi ben de global kararlı yüklemek için araştırma yapıyorum şu an xiaomi mi tool isimli bir program varmış.
Cevaplar için teşekkürler. Lakin aldığımda illa bootloader açmam gerekiyor mu ? Yoksa çin romundan global yükleyebilir miyim ?

Oyla:

Jeansque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
8
Cevaplar için teşekkürler. Lakin aldığımda illa bootloader açmam gerekiyor mu ? Yoksa çin romundan global yükleyebilir miyim ?
Ben aldığımda bl kilidi açıktı zaten, eu rom yüklemek için açılması gerekiyor sanırım. Dediğim gibi xiaomi mi tool uygulaması bl kilidi açık olmadan da işlem yapabiliyormuş.

Oyla:

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
Hocam boot kilidini açmadan rom yükleyemezsin. Eğer illaki global rom yükleyecem diyorsan boot kilidi açma yöntemini forumdan takip et. Lakin bekleme süresi 15 günü buluyor.

Sent from my MI 8 Explorer Edition using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt