Yardım Çin imei Türkiyede Kaç ay çalışır? (Banggood Alışverişi)

JetThief

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Dün Banggood dan Redmipro geldi. Bilgisayardan imei atmaya çalıştım ancak win 10 galiba sürücü yüklenemediği için maui meta telefonu görmedi. Duyduğum kadarıyla sıfır telefonun içine hat takınca 4 ay çalışıyormuş sorun olmuyormuş. Bu bilgi doğru mu?

Son düzenleme:

hsyn045

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Banggood telefon alışverişiniz hayırlı olsun...
garimeşru yollardan getçi değil mi ?

Oyla:

JetThief

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Tamamen gayrimeşru bir telefon.

Oyla:

hsyn045

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Tamamen gayrimeşru bir telefon.
İmei atarak kullanın, Kapanmaz.
UMI aldım geldi mi5 alacağım daha hiç gümrükte kalmadı kalsada %100 iade çıkarsa 20-40 lira kargo masrafı çıkar. bu aylarda telefon almak mantıklı 11.11 indirimleriden dolayı gümrük yoğun ve her kargoya tek tek bakamayacaklarına göre şansınız yaver gitti.

Oyla:

JetThief

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Hocam çok zorlamamak lazım bir defa geçmiş her seferinde geçmez :)
Deneyeceğim. Bir şey soracağım redmipro rom ları nereden nasıl bulurum? Birde bunları anlatan konu var mı? Az önce pc ye win 7 kurdum ikincil sistem olarak. Maui Meta adam gibi çalıştı imei yi atabildim.
Sabah da bootloader için başvuruda yaptım. Bu rom denen şeyi yapmam bana neler kazandırır? Güncelleme mi sadece?

Oyla:

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Deneyeceğim. Bir şey soracağım redmipro rom ları nereden nasıl bulurum? Birde bunları anlatan konu var mı? Az önce pc ye win 7 kurdum ikincil sistem olarak. Maui Meta adam gibi çalıştı imei yi atabildim.
Sabah da bootloader için başvuruda yaptım. Bu rom denen şeyi yapmam bana neler kazandırır? Güncelleme mi sadece?

burdan cihazı seçerek bulabilirsin. Anlatım içinde forumda Redmi Pro bölümüne bakın. Zaten telefonda bir rom kuruludur. Otomotik güncelleme alır.

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Çinden pil almıştım. Batarya daha doğrusu. Galaxy Note için. Adam kurşun plakaya sarıp yollamış. Kutuyu ilk açtığımda aha dedim, bari hıyar çıkaydı diye ama işin aslı sonradan anlaşıldı. Sordun, bune diye. Xray cihazlarında batarya olduğu anlaşılmasın diye kurşuna sarmış. Banggood yapar mı bilmem ama bi teklif etmek lazım. Yaparsada denemek lazım.
Not: Xray cihazları kurşun plakanın arkasındaki ya da içindeki maddeyi göremiyormuş.
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

JetThief

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Çinden pil almıştım. Batarya daha doğrusu. Galaxy Note için. Adam kurşun plakaya sarıp yollamış. Kutuyu ilk açtığımda aha dedim, bari hıyar çıkaydı diye ama işin aslı sonradan anlaşıldı. Sordun, bune diye. Xray cihazlarında batarya olduğu anlaşılmasın diye kurşuna sarmış. Banggood yapar mı bilmem ama bi teklif etmek lazım. Yaparsada denemek lazım.
Not: Xray cihazları kurşun plakanın arkasındaki ya da içindeki maddeyi göremiyormuş.
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurşun plakanın içine uranyum bile koyarsın

Oyla:

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
Hocam bootloader acmak icin illaki china rom mu yuklememiz gerekiyor ? Eger oyleyse redmi proya nasil yuklenir yardim edebilirmisiniz?

Oyla:

JetThief

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Hocam bootloader acmak icin illaki china rom mu yuklememiz gerekiyor ? Eger oyleyse redmi proya nasil yuklenir yardim edebilirmisiniz?
Bana mı dedin? Eğer bana dediysen biraz bekle mesaj daha gelmedi. Telefonda global rom var. Eğer bootloader çalışırsa haber veririm.

Oyla:

emre4215

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
K20 PRO
Konular
8
Hocam banggood dan aldığınız telefonun orjinal olduğuna baktınız mı , ve nereden baktınız , bende sipariş vermiştim yaklaşık 50 günde geldi 3 gün oldu geleli .

Oyla:
Üst Alt