Yardım Çin hesabım var bootloader açmak istiyorum nasıl yapabilirim

Wostry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v1.0.4.0
Telefon Modeli
Xiaomi 13
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bir şekilde Çin hesabı açmayı başardım ama bu mi community süreyi beklemeden bypass ile yapabilir miyiz

kaansenyasa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
redmi pro
Konular
0
Bir şekilde Çin hesabı açmayı başardım ama bu mi community süreyi beklemeden bypass ile yapabilir miyiz
Hocam hesabınızı kullanma şansım var mı? mi note 3 var elimde mart ayından sonra hesap açma işi yalan olmuş galiba. Github üzerinden beklemeden açma şansınız var galiba.

Oyla:

Wostry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hesabınızı kullanma şansım var mı? mi note 3 var elimde mart ayından sonra hesap açma işi yalan olmuş galiba. Github üzerinden beklemeden açma şansınız var galiba
Eğer açabilir isem veririm ama bu mi community'de süre beklemek istemiyorum onu aşmanın bir yöntemi var mıdır

Oyla:

Wostry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl açtınız hocam?
Getsmscode diye bir site var gerçek çin telefon numarası veriyor numarayı eğer kapanmadıysa tekrar tekrar kullanılabiliyorsun ama minimum 10$ yüklemen gerekiyor verdiği numaraları deneyeceksin zaten bazı numaralarda hazırda mi hesapbı oluyor direkt kendi e postanı ekleyerek kullanabiliyorsun ama numara değişitireceksen yine sadece çin numarası olması gerekiyor. Yada direkt ysim diye bir site var ordan 7 günlük 15 günlük esim alanilirsin ama çok nadir stokta oluyor

Oyla:

BilalYigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
66
Getsmscode diye bir site var gerçek çin telefon numarası veriyor numarayı eğer kapanmadıysa tekrar tekrar kullanılabiliyorsun ama minimum 10$ yüklemen gerekiyor verdiği numaraları deneyeceksin zaten bazı numaralarda hazırda mi hesapbı oluyor direkt kendi e postanı ekleyerek kullanabiliyorsun ama numara değişitireceksen yine sadece çin numarası olması gerekiyor. Yada direkt ysim diye bir site var ordan 7 günlük 15 günlük esim alanilirsin ama çok nadir stokta oluyor
Başvuru yapabildiniz mi peki? Limit hatası veriyor. Süre verdi mi yani?

Oyla:

BilalYigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
66
Evet başvuru yapabiliyorum normal bootloader açar gibi ama işte ne kadar çin olsada illa süre veriyor
Bu limit sorununu nasıl cozdunuz ben de direkt limit hatası veriyor tam saatinde veya biraz önce deniyorum 19.00 ya da 18.59.58 veya 59

Oyla:
Üst Alt