İnceleme Çin cihazlarda Band 20 aktivasyon işlemi

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
eee sonra ne olmuş hepsi bukadarmı bilgi paylaşmak demekdir.Emek veriyorsan emeğin karşılığını mutlaka alırsın ister madden ister manen alırsın emeği geçenleri tşk bir borç biliriz hayırlı dua eder dua bekleriz
Bu tamamen kendini tatmin etmekten başka bir şey değil hocam. Ne satacakmış ne paylaşacakmış.
Yarın bir gün başkaları yöntemi bulur paylaşır bu elemanda ilk ben buldum diye ağlanmaya başlar :D

dgkgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
0
Birileri de şu çin cihazların bootloader sorununu çözse. Elin Çinlisi uzaktan bilgisayara bağlanıp açabiliyorsa bunun kırılmaması imkansız. Telefona usb üzerinden gönderilen bilgiler pek ala sanal şekilde taklit edilebilir. Teorik olarak çok basit gibi geliyor ama programlamada aşmış abilerin el atması lazım :)

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Mi 13 ultra nın globali çıktı mıki? Global qcn arıyor arkadaş? Konudan haberim yok ama atıyorum dosyalarda yazılımsal oynama ile band 3 ü band 20 gibi gösteriliyor olmasın???
Band 20 de cok cok önemli bir band da değil aslında...Kırsalda band 20 ye kaldığında interneti çok zayıf,3g ondan daha iyi çalısıyor.Onun için band 20 olmazsa olmaz değil.
Ama bazi çin versiyonlarında band 20 yanında band 8 yada başka bandlarda eksik oluyor,o zaman sehirdede sıkıntı yaratıyor band 8 epey kullanan bir band çünkü.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Bu konuyu açan arkadaş tamamen boş yapmış.
Arkadaş hem paylaşmıyorsun, hem de işlem yapmıyorsun..
Ne yapmaya çalışıyorsun?
Aslında amaç belli de... Neyse .
Boşuna konu açıp kafa bulandırmak yerine, kendi bildiğini kendine sakla.
Bence konuyu yada ilk mesajı sen hiç anlamamış görünüyorsun kardeşim.

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
arkadaşlar eea romun son sürümünü kullanıyorum şebeke gitme olayı yok sim kartı yerini değiştirme derdi yok bilginiz olsun kullanıyorum şuan gayet iyi

Üst Alt