- Adım
- Mssssssw
- Cihazım
- Redmi Note 13
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- (Ektedir)
- Telefon Modeli
- Redmi Note 13 Pro Plus 5G Yurt Dışı
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Bu ayın 6'sında yurt dışı Redmi Note 13 Pro+ 5g aldım. Sonra fake rom (sanırım adı bu şekilde) olduğunu anladım. Bootloader kilidi açık gözüküyor ama DEĞİL.
Görüntüler ektedir.
Şimdi ise bilgisayarımdan XiaoMiTool V2 (by Francesco...) programıyla Global Android 14 Hyperos yüklemek istiyorum.
İstiyorum ama cihaz çin cihazı olduğunda ve rom değiştiğinde (Global) şebeke çekmiyor gibi şeyler gördüm (Gerçek mi hiç ama hiç emin değilim). Bu da içime kurt düşürdü.
Ek olarak bootloader kilidi açık olmadığından mi flash tool ile yapamıyorum ve bootloader kilidimi nasıl açabileceğimi bilmiyorum. (Yurt dışı olduğundan mıdır kilit görseldeki gibi açık gösteriyor ama cihaz açılışında kilit işareti yok.)
Demem o ki, bana yardım edin, fikir verin, yol gösterin. Çıkmazda gibiyim.
Görüntüler ektedir.
Şimdi ise bilgisayarımdan XiaoMiTool V2 (by Francesco...) programıyla Global Android 14 Hyperos yüklemek istiyorum.
İstiyorum ama cihaz çin cihazı olduğunda ve rom değiştiğinde (Global) şebeke çekmiyor gibi şeyler gördüm (Gerçek mi hiç ama hiç emin değilim). Bu da içime kurt düşürdü.
Ek olarak bootloader kilidi açık olmadığından mi flash tool ile yapamıyorum ve bootloader kilidimi nasıl açabileceğimi bilmiyorum. (Yurt dışı olduğundan mıdır kilit görseldeki gibi açık gösteriyor ama cihaz açılışında kilit işareti yok.)
Demem o ki, bana yardım edin, fikir verin, yol gösterin. Çıkmazda gibiyim.
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2024-06-08-20-02-00-023_com.android.settings.jpg88,6 KB · Görüntüleme: 73
-
Screenshot_2024-06-08-20-02-08-755_com.android.settings.jpg377,6 KB · Görüntüleme: 42
-
Screenshot_2024-06-08-20-16-07-193_com.android.settings.jpg307,9 KB · Görüntüleme: 37
-
Screenshot_2024-06-08-20-16-22-883_com.android.updater.jpg184,2 KB · Görüntüleme: 41