Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet global hyper os 1 yukluydu, suan global hyper os son surum yukledim, china global de deneyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cin hesabi acmak yeterli degil sanirim, cunku ncunlockdaki arkadas once size china hesap bilgilerini veriyor, sonra uzaktan baglanti ile cmd den bypass yapiyor, 14 gun sonra da yine uzaktan islem ile unlock deniyor, sansa gore sistem sure veriyor 24 saat 168 saat gibi bende (24 verdi) bir gun sonra actik
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu linkle Türkiye numarasıyla açabiliyorsunuz Çin hesabı. Bölge seçme yerine dokunmayın. Sadece +86nın üstüne tıklayıp Türkiye'ye çekin. En son açılıyordu ben hem İngiltere hem Türkiye numaralarımla açtım 20 gün önce. VPN'e de gerek yok bu arada. Hesaba girerken Çine veri taşıma zımbırtısına tamam diyin. Bir şey etkilemez.
Teşekkürler. Dediğiniz gibi bu linkten yaptım hesap açıldı. Çin versiyon bl kilidi kapalı xiaomi 13 cihazım var bl kilit açma başvurusu yaptım ve başarıyla eklendi bakalım inşallah kilidi açarken sorun olmaz