- Adım
- can
- Cihazım
- xiaomi 15 pro
- Konular
- 5
Merhaba nereden actirdiniz acabasonunda çin mi 13 ultrayı bootlader açtık 40 dolara mal oldu ncunloock actı helal adama
Merhaba nereden actirdiniz acabasonunda çin mi 13 ultrayı bootlader açtık 40 dolara mal oldu ncunloock actı helal adama
Ncunlock.com sitedenMerhaba nereden actirdiniz acaba
Mi 15 pro açılmıyor dedi sordumNcunlock.com siteden
İllegal de yazilim mi yoksa çin hesabi miKutudan hyper os ile çıkan hiç bir cihaz resmi yol haricinde açılmıyor.
Yani bizim Türk telefonlarıyla açtığımız Çin hesapları da açmıyor ben 1 yilda kac defa denedim 3 haftalik ban veriyor.İllegal de yazilim mi yoksa çin hesabi mi
Komik bi hâl almış anlaşılan çin cihazlarini bitirmişler tabi ingilizce kullanmak isteyenler hariçYani bizim Türk telefonlarıyla açtığımız Çin hesapları da açmıyor ben 1 yilda kac defa denedim 3 haftalik ban veriyor.
Global almaktan başka çareniz maalesef şuan yok romlar arası geçiş rahatlığını aldılar maalesefKomik bi hâl almış anlaşılan çin cihazlarini bitirmişler tabi ingilizce kullanmak isteyenler hariç
Yani denemeniz lazim global uzerinden bootloader acma yetkisi almaya calistiniz mi hicCihaz yurt dışı olup çin cihazı yazılım global olunca açılıyormu redmi note 13 pro 5g