- Adım
- Engin
- Cihazım
- Mi Max 3
- Konular
- 14
Cihazınızda root yok ancak TWRP ( custom recovery) var. O zaman vereceğim dosya ile sistemsel olarak reklamları engelleyebilirsiniz.
Twrp ' de install seçeneğinden hosts.zip dosyasını yükleyin. wipe cache and dalvik yapın ve reboot diyin. Cihazınızın açılmasını bekleyin (uzun sürebilir merak etmeyin).
Eğer beğenmeseniz Twrp ' de install seçeneğinden unhost.zip dosyasını yükleyin. wipe cache ve dalvik yapın ve reboot diyin. Cihazınızın açılmasını bekleyin (uzun sürebilir merak etmeyin).
Host dosyası en güncel adaway programı ile yapılmıştır.
Bazı arkadaşları aydınlatmak adına söylüyorum. Bu işlem cihazda root yetkisi yoksa ancak cihazınızda TWRP varsa uygulayabileceğiniz bir yöntem. Cihazınızda zaten root yetkisi varsa
Uyarı: Yapılan işlemden doğabilecek sıkıntılardan dolayı ben ve site yönetecileri sorumlu değildir. Ne yaptığınızı bilmiyorsanız bu sayfadan çıkın.
Twrp ' de install seçeneğinden hosts.zip dosyasını yükleyin. wipe cache and dalvik yapın ve reboot diyin. Cihazınızın açılmasını bekleyin (uzun sürebilir merak etmeyin).
Eğer beğenmeseniz Twrp ' de install seçeneğinden unhost.zip dosyasını yükleyin. wipe cache ve dalvik yapın ve reboot diyin. Cihazınızın açılmasını bekleyin (uzun sürebilir merak etmeyin).
Host dosyası en güncel adaway programı ile yapılmıştır.
Bazı arkadaşları aydınlatmak adına söylüyorum. Bu işlem cihazda root yetkisi yoksa ancak cihazınızda TWRP varsa uygulayabileceğiniz bir yöntem. Cihazınızda zaten root yetkisi varsa
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
linkinden apk dosyasını indirip, yükledikten sonra programa root yetkisi verin ve yüklemeyi yapın. Ardından cihazı yeniden başlatmayı unutmayın.Uyarı: Yapılan işlemden doğabilecek sıkıntılardan dolayı ben ve site yönetecileri sorumlu değildir. Ne yaptığınızı bilmiyorsanız bu sayfadan çıkın.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: