- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Mi5s Plus
- Konular
- 16
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global Kararlı 9.6.2.0
- Telefon Modeli
- Mİ 5S PLUS
- Bootloader Kilidi
- Açık
Ortalıktan dolaşan bilgilere göre xiaomi çin pazarının ürünlerini bidaha global güncelleme almayacağını söylenen söylentiler var cihazım ben aldığım da ilk önce çin pazarının ürünü olduğunu bilmiyordum bir yıl oldu cihazımı alalı cihazımı xiaomin resmini sitesinde sorgulandım çin pazarı ürünü çıktı global pazarın ürünü değil bide cihazımı yeniden başlatığımda unlocked yazıyor alt kısmında bootloder açık mı acaba kullandığım yazılım güvenli mi bootloder kapatmalımıyım cihazım sorunsuz güncelleme allacak mı çin pazarının ürünü olduğu için yazılımda performans sorunları yaşayacakmıyım cihazım Mİ5SPLUS
Şuna kadar kararlı güncellemeler sorunsuz geldi
Miui10 geçebilecekmiyim çünkü çin pazarı ürünlerine global rom güncellemeri almayacak diyorlar MIUI 10 global beta geçsem sorun olurmu sorularıma ayrıntılı bir şekilde cevap verirseniz makbule geçer arkadaşlar
Thankyou for choosing Xiaomi!
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels.
Çin pazarı ürünü cihazımıza çin romu kurmak mı daha iyi olur globalden mi devam edilmeli hangisi daha iyi performans sağlar hangisi daha güvenli güzel performans sağlar
Şuna kadar kararlı güncellemeler sorunsuz geldi
Miui10 geçebilecekmiyim çünkü çin pazarı ürünlerine global rom güncellemeri almayacak diyorlar MIUI 10 global beta geçsem sorun olurmu sorularıma ayrıntılı bir şekilde cevap verirseniz makbule geçer arkadaşlar
Thankyou for choosing Xiaomi!
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels.
Çin pazarı ürünü cihazımıza çin romu kurmak mı daha iyi olur globalden mi devam edilmeli hangisi daha iyi performans sağlar hangisi daha güvenli güzel performans sağlar
Son düzenleme: