Yardım Cihazımız çin pazarı ürünü çıktı yardım

sb20182018

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global Kararlı 9.6.2.0
Telefon Modeli
Mİ 5S PLUS
Bootloader Kilidi
Açık
Ortalıktan dolaşan bilgilere göre xiaomi çin pazarının ürünlerini bidaha global güncelleme almayacağını söylenen söylentiler var cihazım ben aldığım da ilk önce çin pazarının ürünü olduğunu bilmiyordum bir yıl oldu cihazımı alalı cihazımı xiaomin resmini sitesinde sorgulandım çin pazarı ürünü çıktı global pazarın ürünü değil bide cihazımı yeniden başlatığımda unlocked yazıyor alt kısmında bootloder açık mı acaba kullandığım yazılım güvenli mi bootloder kapatmalımıyım cihazım sorunsuz güncelleme allacak mı çin pazarının ürünü olduğu için yazılımda performans sorunları yaşayacakmıyım cihazım Mİ5SPLUS
Şuna kadar kararlı güncellemeler sorunsuz geldi
Miui10 geçebilecekmiyim çünkü çin pazarı ürünlerine global rom güncellemeri almayacak diyorlar MIUI 10 global beta geçsem sorun olurmu sorularıma ayrıntılı bir şekilde cevap verirseniz makbule geçer arkadaşlar

Thankyou for choosing Xiaomi!
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels.
Çin pazarı ürünü cihazımıza çin romu kurmak mı daha iyi olur globalden mi devam edilmeli hangisi daha iyi performans sağlar hangisi daha güvenli güzel performans sağlar

Son düzenleme:

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Benim de canım sıkıldı bu konuya. Çin romu kurmayı ya da custom rom kurmayı öneriyorlar ama madem niye sattılar bu cihazları böyle çok sinir bozucu vallahi :S

Oyla:

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Xiaomi.eu kurun kullanın mis gibi

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Xiaomi.eu zaten Çin romun globale geçirilmiş hali yani çinde çıkan güncellemeyi eu roma geçiriyorlar bencede eu rom mantıklı tek sıkıntısı 5 mb güncelleme olarak gelmiyor 1.2 gb olarak geliyor

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Yasadıgımız dünyada hiç bir kısıtlama zemin bulamıyor.

Diyelim ki, Cin de calısırken orada satılan bir telefon aldınız, aylar gectı oradan ayrılıp Turkıye ye geldınız.

Ne yanı onu kullanamayacak mısınız.

Bence hıc bır sıkıntı olmaz,

Varsa bile düzeltilecektir.

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi5s Plus gibi eski cihazlar için sorun olmayacaktır. Ancak duyurular yapıldıktan sonra satışına başlanan Mi8, Mi Max 3, Redmi Note 5 vb. yeni cihazlarda farklı sıkıntılar çıkma ihtimali var. Bu nedenle yeni alınacak cihazların özel olarak global olmalarına dikkat edilmesini tavsiye ediyoruz.

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Ortalıktan dolaşan bilgilere göre xiaomi çin pazarının ürünlerini bidaha global güncelleme almayacağını söylenen söylentiler var cihazım ben aldığım da ilk önce çin pazarının ürünü olduğunu bilmiyordum bir yıl oldu cihazımı alalı cihazımı xiaomin resmini sitesinde sorgulandım çin pazarı ürünü çıktı global pazarın ürünü değil bide cihazımı yeniden başlatığımda unlocked yazıyor alt kısmında bootloder açık mı acaba kullandığım yazılım güvenli mi bootloder kapatmalımıyım cihazım sorunsuz güncelleme allacak mı çin pazarının ürünü olduğu için yazılımda performans sorunları yaşayacakmıyım cihazım Mİ5SPLUS
Şuna kadar kararlı güncellemeler sorunsuz geldi
Miui10 geçebilecekmiyim çünkü çin pazarı ürünlerine global rom güncellemeri almayacak diyorlar MIUI 10 global beta geçsem sorun olurmu sorularıma ayrıntılı bir şekilde cevap verirseniz makbule geçer arkadaşlar

Thankyou for choosing Xiaomi!
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels.
Çin pazarı ürünü cihazımıza çin romu kurmak mı daha iyi olur globalden mi devam edilmeli hangisi daha iyi performans sağlar hangisi daha güvenli güzel performans sağlar
bootloader kilidini kapatmamanızı öneririm. cihazınız eski olduğu için güncelleme alacağınızı düşünüyorum.

Oyla:

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Yasadıgımız dünyada hiç bir kısıtlama zemin bulamıyor.

Diyelim ki, Cin de calısırken orada satılan bir telefon aldınız, aylar gectı oradan ayrılıp Turkıye ye geldınız.

Ne yanı onu kullanamayacak mısınız.

Bence hıc bır sıkıntı olmaz,

Varsa bile düzeltilecektir.
İlla Xiaomi istiyorum derseniz Global sürüm almanız gerekli artık sanırım ;(

Oyla:

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Redmi 5 serisi ve 2018 yılında çıkan telefonları kapsıyor.

Oyla:
Üst Alt