Yardım Cihazımın Bilgileri Yanlış

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
Merhaba, bir çoğunuzun bildiği gibi Resmi 5 Oluş cihazımı KVK'ya göndermiştim. Bugün geldiğinde ayarlara baktım ve cihazımı 3GB Ram/32GB Depolama olmasına rağmen ayarlarda 4GB Ram/64GB Ram görünüyor. Acaba yanlış yazılım mi yüklendi yoksa parça mi değiştirdiler?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
cihazını karıştırdılar bence hocam bir ara kontrol ettir. imei numaraların doğru mu bir bak istersen

Oyla:

freeman1968

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Emekli
Konular
0
Göndermezden önceki IMEI numaranız ile şimdi baktığınızdaki IMEI numarası aynı mı? Önce bir buna bakın. Aynıysa donanım değişikliği var demektir. Yok, eğer farklı ise başka bir cihaz gönderilmiş size. Durum bu şekilde tahminimce. Umarım ilkidir. Cihazınız 4/64 grubuna terfi etmiş olur. Bu pozisyonda da garanti süreniz kısalır.

Oyla:

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar cihazın aynı, IMEI numaralarını kontrol ettim ekran koruyucusu dalı kabarikliklar, arkadaki ekstra baskı benim cihazın olduğunu doğruluyor. Cihaz benim cihazın geriye iki ihtimal kalıyor yanlış yazılım(fake rom vs.) ya da donanım değişiklikligi.

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Cihazınızı başka bir cihazla karıştırmışlar veya anakart değişmisler olabilir her iki ihtimaldede İMEİ numaraları değişik olacaktır Kontrol edermisiniz imei numaranızı *#06#

Oyla:

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
Arkadaşlar cihaz benim, IMEI numaralarını uyuşuyor. Garanti kağıdına: Genel bakım yapıldı. Güncel yazılım yüklendi. Testten geçirildi. Test ok. Yazmışlar.

Cihazımin yazılımı silindiği için göndermiştim, bl kilidi açık ve global kararlı 9.2 yazan yazıyla geldi. Fake rom felan olamaz mı? Yazılımla halledibelecek bişey değil midir yani?

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Imei aynı ise yazılımsal bir sorun olabilir Zira yanlış rom diye birşey yok cihazın kendi romu 32 gb lik cihazada atsanız 64 gb yede atsanız cihazı tanır 32 veya 64 yazar bilgilerde. bu sebeple fikrimce yazılımsal bir sorun gibi gözüküyor yeniden temiz rom kurulumu yapabilirsiniz
Not :Ram ve hafiza değişimi yapılmıyor serviste her iki arızadada anakart değişimi yapılır

Oyla:

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
Zenex hocam ben bir daha bunlara cihaz göndermek istemiyorum. 20 gün sürdü bunun tamiratı. Sizin veya benim yapabileceğimiz bişey var mı? Sıfırdan rom kursak düzelir mi?

Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
anakart değişmiş yeni ana karta eski imei numarası yazılmış hocam.. servis bunu yapar mı? yapmış gibi gözüküyor...
:)

Oyla:

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
anakart değişmiş yeni ana karta eski imei numarası yazılmış hocam.. servis bunu yapar mı? yapmış gibi gözüküyor...
:)
Hocam gerçekten bunu yapmış olabilirler mi?

Birde hava durumu uygulaması çalışmıyor, temizleyici uygulaması yok, yazılım guncellemesi indirilmiyor?

Oyla:
Üst Alt